EMAG

Zelenski multumeste inca o data Romaniei pentru sistemul Patriot si cere ca tarile NATO din vecinatatea Ucrainei sa doboare dronele si rachetele rusesti

publicat 2024-10-03 06:45:01 (Adevarul)

Zelenski multumeste inca o data Romaniei pentru sistemul Patriot si cere ca tarile NATO din vecinatatea Ucrainei sa doboare dronele si rachetele rusesti In discursul sau video de miercuri seara, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a multumit inca o data Romaniei pentru sistemul Patriot furnizat.

Alte stiri de la Adevarul:

Cum a fost salvata o tanara din Botosani care voia sa se sinucida de un barbat care trecea prin zona. "Au divortat si mi-a spus ca ar fi amenintata"
Un fost comisar antifrauda, gasit impuscat in gradina casei sale. "Arma era langa el. Era un vanator cu experienta, un om de conditie buna"
Halep - Blinkova, astazi, crucial pentru Simona: ar urca incredibil de mult in ierarhia mondiala, daca ar castiga
Cum a mai incercat Trump sa anuleze alegerile pierdute in fata lui Biden. "Cazul este o vanatoare de vrajitoare"
Estul Ucrainei cedeaza in fata fortei superioare a inamicului rus. Teritorii din Donetk, cucerite intr-un ritm nemaintalnit
Romania are patru "chirurgi pentru copaci". "Orice arbore reprezinta o provocare, riscurile la care ne expunem zilnic sunt foarte mari"
Sistemul romanesc de sanatate are nevoie de schimbari. Medic roman: "In Germania, poti merge cu asigurarea fie la privat, fie la stat"
Nicolae Ciuca, despre posibilitatea izbucnirii celui de-Al Treilea Razboi Mondial: "Cea mai mare tragedie pe care oamenii pot sa o traiasca"
Bataie in toata regula pe o strada din Chitila intre barbati din aceeasi familie. O persoana a ajuns la spital, alte trei, la politie
Doctrina Xi Jinping - un "Plah Marschall" al Chinei. Cum reactioneaza Vestul?
Romania bolnava: "Avem bugete saracacioase si legi invechite!". Scandalul din sport, comentat dur din interior
Vremea joi, 3 octombrie. Se incalzeste in cea mai mare parte a tarii
Rares Bogdan, despre terenul de golf al presedintelui Iohannis de la Neptun: "Un tapsan cu iarba, pe care au taiat unii iarba mai scurt si au facut 3 gauri de zici ca le-au facut trei cartite"
Opt soldati israelieni au murit in luptele impotriva Hezbollah in Liban. Israel anunta ca l-a lichidat si pe ginerele lui Nasrallah
Obligativitatea vaccinarii incinge din nou spiritele. O eventuala lege, discutata pe la colturi



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.