EMAG

Wimbledon: Arbitrii de linie au fost inlocuiti de tehnologie dupa 147 de ani » The Guardian: "Nu puteti fi seriosi"

publicat 2024-10-09 19:30:06 (Gazeta-Sporturilor)

Wimbledon: Arbitrii de linie au fost inlocuiti de tehnologie dupa 147 de ani » The Guardian: Nu puteti fi seriosi Wimbledon, cel mai vechi turneu de tenis din lume, se va desfasura cu o schimbare majora incepand cu anul 2025. Urmand exemplul Australian Open si US Open, arbitrii de linie vor fi inlocuiti de tehnologie, dupa 147 de ani in care au fost nelipsiti de la acest turneu."Nu puteti fi seriosi", titreaza The Guardian articolul prin care anunta ca meciurile de tenis de la Wimbledon nu vor mai avea arbitri de linie din 2025. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Decizia luata de Daniel Birligea dupa ce nu a fost convocat la echipa nationala
Gigi Becali a intrat in direct si a facut scandal » Atac indirect la Edward Iordanescu: "Mi-a spus o «pasarica»"
"Spuneti-ne, sunteti omul lui Vladimir Putin?" » "Ultrasul"-candidat George Simion, dialog fara manusi cu Ovidiu Ioanitoaia: "Mai degraba am luat batai, decat am dat! Puneti intrebari mai bune ca Andreea Esca"
Dinamo si Veszprem se dueleaza din nou in Liga Campionilor, dupa aproape 2 ani, cu Xavi Pascual fiind in tabara adversa: "Ne cunoaste bine"
U-BT Cluj-Napoca - Valencia Basket » Gazdele pierd dramatic dupa ce au condus cu 17 puncte
Gigi Becali a aflat cat trebuie sa plateasca pe Louis Munteanu si a reactionat: "Am niste informatii, poate aude si Fiorentina"
Si-a invins sora in turneul de la Wuham si va imparti premiul castigat! Situatie bizara in circuitul WTA
Secretul lui Gica Popescu la 57 de ani: "Ma simt exceptional, am o vointa extraordinara!"
"Povestea supravietuirii" » Fosta jucatoare din top 5 WTA, documentar despre dramele din viata ei: "Nu a fost niciun centimetru de piele care sa nu fie vanat"
Adio transferuri la Dinamo?! Andrei Nicolescu a intrat in direct si a facut anuntul: "Nu vreau sa picam in aceeasi capcana"
Istvan Kovacs, delegat la un meci tare din Liga Natiunilor
Internationalul U21 care a facut senzatie in Superliga e un fotbalist total atipic: "Am mers la concursuri de sah, cant la pian si ma relaxez cu cubul Rubik in zi de meci"
Fuziune comerciala intre ATP si WTA cu doar 20 la suta pentru circuitul feminin! » Ar urma sa se perfecteze pana la jumatatea lui 2025
"Nu jucam pentru ca trebuia sa evolueze altcineva" » Acuza interesele de la Voluntari: "Erau nepotii lui Pandele, Dragomir. Veneau cu Porsche, Ferrari, Maybach"
Joan Laporta, intrevedere importanta cu premierul Marcel Ciolacu si Gica Popescu la Parlament



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.