EMAG

Walter Zenga are oferta pe masa! Destinatie neasteptata

publicat 2024-09-25 09:45:13 (Gazeta-Sporturilor)

Walter Zenga are oferta pe masa! Destinatie neasteptata Walter Zenga (64 de ani) e gata de revenirea in fotbalul italian. Tehnicianul a primit deja o oferta si e gata sa-i dea curs. Fostul tehnician de la FCSB si Dinamo ar putea ajunge tocmai in Serie D.Concret, potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, Siracusa, locul 2 din Serie D, il vrea pe tehnicianul a carui cariera a intrat pe un trend descendent in ultimii ani. Obiectivul echipei este promovarea in Serie C. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Marius Niculae, declaratii dupa ce Dinamo a picat cu FCSB, Craiova si Petrolul in grupele Cupei Romaniei: "Sper sa vedem meciuri frumoase"
Campionul olimpic, dispus sa faca un gest unic pentru cel care i-a furat medalia de aur: "De doua saptamani nu pot sa ma linistesc"
GSP Live » Paul Pirvulescu s-a retras si s-a facut antrenor: "Atunci s-a rupt ceva in mine"
Directoul general al Universitatii Craiova, Ovidiu Costesin, nemultumit de rezultatul extragerilor din Cupa Romaniei: "O grupa infernala cu echipe fruntase din Liga 1"
Romania se pregateste cu Ungaria pentru Campionatul European de handbal » Cum vrea Florentin Pera sa reconstruiasca nationala
GSP Live » Paul Pirvulescu, intrebat despre Cristi Tanase: "E un subiect sensibil..."
Marius Lacatus pune la indoiala valoarea celor de la FCSB: "Ar trebui sa se teama ca nu vor prinde play-off-ul"
Pus pe picioare de vraciul Marijana » Catalin Doman s-a reparat in Serbia
Ovidiu Hategan, OUT! Modificare de impact in 2025
Cristi Tanase, oferta sa revina in fotbal: "E un subiect sensibil" » Cum s-au incheiat negocierile
Primarul Aniel Paturca, entuziasmat dupa ce Agricola Borcea va intalni 4 echipe de Liga 1 in grupele Cupei Romaniei: "Si baietii erau emotionati, vom juca cu formatii de traditie din fotbalul romanesc"
Turcii l-au "impachetat" pe Dragus: "A venit cu speranta la Trabzonspor, dar a fost sub asteptari"
Dezvoltatorii Warhammer 40,000: Space Marine 2 confirma ca seria va continua dupa lansarea fantastica: DLC, un sequel, sau ambele?
Mihaela Cambei, halterofila de argint a Romaniei, vine la "Prietenii lui Ovidiu"
Imagini de la Arena Nationala » Cel mai mare stadion al tarii este pregatit de confruntarea din Europa League dintre FCSB si RFS



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.