EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 20327 20328 Pag. urm. »

Povestea unei romance care a infiintat o companie cu 100 de marci alaturi de mama si sotul ei, iar business-ul genereaza acum 35 de milioane de euro

publicat 2024-10-06 08:45:13 (Ziarul-Financiar)
Povestea unei romance care a infiintat o companie cu 100 de marci alaturi de mama si sotul ei, iar business-ul genereaza acum 35 de milioane de euro Autor: Business Magazin 100 Cele mai puternice femei din business. Arnella Nechita - Rotta, Cofondator, Rottaprint ...continuare.

"Insula Cailor" de la Galati, "salasul piratilor" de la Dunare, de zeci de ani ostrov al cailor salbatici

publicat 2024-10-06 08:45:11 (Puterea)
Insula Cailor de la Galati, salasul piratilor de la Dunare, de zeci de ani ostrov al cailor salbatici In zona varsarii Prutului in Dunare se afla o insula care in urma cu doua sute de ani era cartierul general al piratilor de la Dunare, care atacau corabiile care aduceau marfuri la Galati si Braila, iar de cateva zeci de ani este un teritoriu al cailor salbatici abandonati pe insula de satenii din localitatea […]The post "Insula Cailor" de la Galati, "salasul piratilor" de la Dunare, de zeci de ani ostrov al cailor salbatici appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Donald Trump revine la Butler, Pennsylvania, dupa tentativa de asasinat: "Nu voi renunta niciodata"

publicat 2024-10-06 08:45:11 (Puterea)
Donald Trump revine la Butler, Pennsylvania, dupa tentativa de asasinat: Nu voi renunta niciodata Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite, a revenit sambata, 5 octombrie, in Butler, Pennsylvania, locul unde, cu doar trei luni in urma, a fost victima unei tentative de asasinat. Evenimentul a strans o multime impresionanta, cu o luna inainte de alegerile prezidentiale din 5 noiembrie, evidentiind sustinerea de care fostul presedinte se bucura […]The post Donald Trump revine la Butler, Pennsylvania, dupa tentativa de asasinat: "Nu voi renunta niciodata"... ...continuare.

Igor Bergler, un fel de Pavel Corut pentru corporatisti

publicat 2024-10-06 08:45:11 (Puterea)
Igor Bergler, un fel de Pavel Corut pentru corporatisti Cel mai vandut autor roman dupa Revolutie, cu peste un milion de exemplare, a gasit combinatia castigatoare intre genul thriller si distractia favorita pentru adeptii cultului woke-crucificarea crestinismului. Romanele sale care imbina suspansul cu referintele la istorie si religie (Biblia pierduta, Testamentul lui Abraham, Minciuna lui Michelangelo) reusesc sa capteze atentia urmarind minutios planul de […]The post Igor Bergler, un fel de Pavel Corut pentru corporatisti appeared first... ...continuare.

Diana Sosoaca, o incercare disperata de a-si salva candidatura! Ce a facut noaptea trecuta

publicat 2024-10-06 08:45:11 (Puterea)
Diana Sosoaca, o incercare disperata de a-si salva candidatura! Ce a facut noaptea trecuta Eurodeputata Diana Sosoaca, presedinta Partidului SOS Romania, a facut o ultima incercare de a-si salva candidatura la alegerile prezidentiale, prezentandu-se la sediul Biroului Electoral Central (BEC) cu putin timp inainte de miezul noptii, sambata, 5 octombrie 2024. Actiunea ei vine la doar cateva ore dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) i-a invalidat candidatura, invocand […]The post Diana Sosoaca, o incercare disperata de a-si salva candidatura! Ce a facut noaptea trecuta... ...continuare.

Alegerile prezidentiale din 2024: Ultima zi de depunere a candidaturilor a adus nume surpriza in cursa pentru Cotroceni

publicat 2024-10-06 08:45:11 (Puterea)
Alegerile prezidentiale din 2024: Ultima zi de depunere a candidaturilor a adus nume surpriza in cursa pentru Cotroceni Biroul Electoral Central (BEC) a primit ultimele candidaturi pentru alegerile prezidentiale, aducand totalul la 19 candidati. Printre cei inscrisi in ultima zi se numara Silviu Predoiu, fost director interimar al Serviciului de Informatii Externe (SIE), precum si alte figuri politice mai putin cunoscute, adaugand astfel o noua dinamica campaniei electorale. Pe langa Silviu Predoiu, candidatul […]The post Alegerile prezidentiale din 2024: Ultima zi de depunere a candidaturilor a adus... ...continuare.

Vremea azi, 6 octombrie. Temperaturile sunt in scadere. Zonele in care vin ploile

publicat 2024-10-06 08:45:10 (ProTV)
Vremea azi, 6 octombrie. Temperaturile sunt in scadere. Zonele in care vin ploile Astazi se raceste în cea mai mare parte a tarii. Instabilitatea persista în majoritatea regiunilor, iar în est, în sud-est si la munte se strâng cantitati însemnate de apa. ...continuare.

Un responsabil al Hezbollah confirma ca s-a "pierdut" orice contact cu liderul Hashem Safieddine. Se presupune ca a fost ucis intr-un raid israelian

publicat 2024-10-06 08:45:08 (Libertatea)
Un responsabil al Hezbollah confirma ca s-a pierdut orice contact cu liderul Hashem Safieddine. Se presupune ca a fost ucis intr-un raid israelian Contactul cu Hashem Safieddine, un posibil inlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost „pierdut” de la loviturile israeliene de vineri, din apropierea Beirutului, potrivit CNN, care citeaza un responsabil al miscarii libaneze, existand presupunerea rezonabila ca acesta a fost ucis. Intrebata cu privire la aceasta informatie, miscarea pro-iraniana a afirmat ca ea comunica prin […] ...continuare.

30 de proiectile lansate din Liban asupra Israelului, anunta IDF

publicat 2024-10-06 08:45:08 (Jurnalul-National)
30 de proiectile lansate din Liban asupra Israelului, anunta IDF Aproximativ 30 de proiectile au fost lansate din Liban in Israel in noaptea de sambata spre duminica, conform Fortelor de Aparare ale Israelului (IDF), citate de CNN. ...continuare.

Accidentare TERIBILA pentru jucatorul lui Real Madrid nominalizat la Balonul de Aur » A parasit terenul pe targa

publicat 2024-10-06 08:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Accidentare TERIBILA pentru jucatorul lui Real Madrid nominalizat la Balonul de Aur » A parasit terenul pe targa Real Madrid s-a impus pe teren propriu in fata celor de Villarreal, scor 2-0, intr-o partida din etapa cu numarul 9 din acest sezon de La Liga.Desi totul parea ca se va termina perfect pentru Campioana Spaniei si a Europei, unul dintre cei mai importanti jucatori ai galacticilor a suferit o accidentare groaznica in minutele de prelungire ale partidei. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 20327 20328 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.