EMAG

Voteaza AICI "Jucatorul lunii" si "Antrenorul lunii"! » Iata nominalizatii pentru septembrie 2024!

publicat 2024-09-30 11:15:15 (Gazeta-Sporturilor)

Voteaza AICI Jucatorul lunii si Antrenorul lunii! » Iata nominalizatii pentru septembrie 2024! Fotbal spectacol, rezultate surpriza, goluri de generic, faze ca pe PlayStation si un clasament cu totul si cu totul neasteptat in Superliga # Acolo unde Dinamo e singura echipa din Bucuresti in primele sase formatii care ar ajunge in play-off-ul mult visat de toata lumea # Pentru prestatiile din luna septembrie a venit momentul sa-i alegem pe "Cei mai buni" Si oferim premiile lunare pentru a 30-a oara, in proiectul GSP ce a debutat in august 2021. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Floyd Mayweather promoveaza o gala care va avea loc in Bucuresti: "29 noiembrie e ziua cea mare"
MATCH PREVIEW » Arsenal vs. PSG, in Liga Campionilor
Marius Sumudica pregateste bomba anului in Superliga » Vrea sa-l aduca la Rapid pe internationalul roman: "Cu siguranta i-ar placea sa lucreze cu mine!"
Gigi Becali este decis sa schimbe legi in Romania: "Radiem federatia si facem alta"
Patronul FCSB, increzator in sansele la campionat in ciuda startului mai lent: "I-am spus si lui Meme, anul asta o sa fie mai usor sa luam titlul"
GSP LIVE » Presedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj a intrat in emisiune si a vorbit despre infrangerea cu UTA: "Sincer, nu mi-am revenit inca"
David Popovici se implica din nou intr-o strangere de fonduri pentru copii » Campionul olimpic isi doneaza echipamentul pe care l-a purtat atunci cand a primit medalia de aur la JO de la Paris
Razboi la Rapid! » Marius Sumudica, furios pe declaratiile lui Viorel Moldovan: "M-a dezgustat ce a zis, sunt dezamagit. Am vorbit si cu patronul"
Gigi Becali, raspuns amuzant cand a fost intrebat daca a avut emotii cu Tarnovanu: "Inima mea s-a facut din leu puternic batran cu putere mare" + Ce spune despre victoria cu Sepsi
Becali a facut anuntul! Ce jucatori nu mai ies din primul 11: "Sunt in mare forma"
Gigi Becali, declaratii despre prestatiile lui Tavi Popescu, Tanase si Chiriches din victoria cu Sepsi: "Lui Popescu ii trebuie putere, barbatie, razboi. Tanase e Olaru 2"
Patronul celor de la FCSB inaintea meciului de Europa League cu PAOK: "La fotbal sunt banii, banii si iar banii. Nu ai banii, nu faci fotbal."
Cine transmite la TV PAOK - FCSB, primul duel in deplasare din Europa League
Talentul german care cauta sa faca saltul in Romania » "De cand am vazut-o prima oara, mi-am dat seama ca are mult potential"
Victima lui Dragusin si a suporterilor: "Chelsea rent boy!" Tottenham amendeaza scandarile homofobe



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.