EMAG

Victorie cu mari emotii pentru AC Milan in fata lui Lazio

publicat 2024-03-02 00:45:14 (Gazeta-Sporturilor)

Victorie cu mari emotii pentru AC Milan in fata lui Lazio AC Milan a invins-o, in mod dramatic, pe Lazio, scor 1-0, in runda #27 din Serie A.Meciul a fost unul in care fazele de poarta au intarziat sa apara. Primul sut cadrat a venit in finalul primei reprize, cand Luis Alberto a tras de la 25 de metri, dar mingea a fost prinsa, fara probleme, de Mike Maignan.Priza ocazie cu adevarat pericolosa a fost cea din prelungirile primei parti, cand Pulisic a sutat puternic de pe linia careului, dar Provedel a respins in corner. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Federer, mai acid ca niciodata la adresa tenisului actual: "Am fost pacalit"
Cofondatorul unui mare lant de sali de fitness: "Romanii care merg la sala sunt atipici fata de europeni" + Ce inseamna "gym anxiety" si cum poate fi depasita
CSM Bucuresti este superfavorita in deplasarea de azi cu Podravka Koprivnica, din Liga Campionilor
Oficialul clubului din Liga 2 a dezvaluit: "Echipa are dreptul de promovare"
Lecce - Parma, duel din runda a 5-a in Serie A » Decizia in cazul lui Mihaila: echipe probabile
"Sold out" la Gloria Bistrita - Krim Ljubljana in Liga Campionilor! Duel de foc pentru echipa lui Florentin Pera
Costel Orac, despre sansele lui Dinamo la play-off: "Sansele cresc!"
"Don Juan sa-si vada de treaba lui, nu sa-mi dea mie lectii!" » Dorinel Munteanu nu se dezice si le da o replica taioasa analistilor care l-au criticat pentru incidentul cu David Maftei: "Doar atat ii spun lui Vochin"
Cine arbitreaza meciul U Cluj - Universitatea Craiova. Revine dupa mai bine de o luna la centru
Povestea pictorului George Bellows, artist pe teren la baschet si baseball, pe panza la tenis si box: "Nu stiu nimic despre box. Pictez doi barbati care incearca sa se omoare unul pe celalalt"
Starul din Premier League a venit la antrenamente cu bolidul de peste 300.000 de lire » Fanii au reactionat imediat: "Arata ca o caramida lego"
Povestea pictorului George Bellows, artist pe teren la baschet si baseball, pe panza la tenis si box: "Nu stiu nimic despre box. Pictez doi barbati care incearca sa se omoare unul pe celalalt"
Tottenham - Brentford, duel din runda a 5-a in Premier League » Sansele lui Dragusin: echipe probabile
Planul lui Becali in plin sezon, demolat in direct: "Am patit-o eu la FCSB si a fost haos"
MM Stoica a recationat dupa ce Becali a fost reclamat de CCA: "In 1989 au fost oameni care au murit pentru ca toata lumea sa poata vorbi"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.