EMAG

Trump spune ca Iranul trebuie amenintat cu "distrugerea" daca ataca un candidat la alegerile din SUA

publicat 2024-09-26 00:00:10 (Libertatea)

Trump spune ca Iranul trebuie amenintat cu distrugerea daca ataca un candidat la alegerile din SUA Donald Trump a declarat miercuri ca Iranul ar trebui sa fie amenintat cu „distrugerea” daca ataca un candidat la alegerile din SUA, dupa ce s-a raportat ca Teheranul l-a amenintat, potrivit cotidianului francez Le Figaro si agentiei de presa AFP. „Daca as fi presedinte, as informa tara care face amenintarile, in acest caz Iranul, ca […]

Alte stiri de la Libertatea:

Furie in Ungaria, unde principalul consilier al lui Viktor Orbán e pus la zid: "Guvernul lui ar preda Ungaria rusilor fara lupta"
Ce trebuie sa faca romanii din strainatate pentru a vota prin corespondenta la alegerile prezidentiale si parlamentare
Ucraina primeste o noua arma din Statele Unite, o bomba planoare ghidata de tip JSOW: "Vom folosi acest ajutor in cel mai transparent mod"
De 12 ani un spatiu de refacere-recuperare pentru sportivi nu este functional. Doina Melinte pentru GSP: "Nu exista personal"
O politista din Cluj a fost amenintata de un barbat pe care voia sa-l amendeze: "Am 80 de ani de puscarie si nu-mi pasa ce patesc"
Horoscop 27 septembrie 2024. Leii sunt plini de energie si dornici sa compenseze un anumit gol pe care-l simt de ceva timp
Peste 1.000 de zboruri, anulate in Florida din cauza uraganului Helene, o furtuna cu "potential letal"
Statele Unite, prima reactie dupa ce Vladimir Putin a amenintat Occidentul cu armele nucleare: "Este total iresponsabil"
Tentativa de jaf armat la o banca din Iasi. Hotul a intrat deghizat si i-a amenintat pe angajati
Stadiul lucrarilor la primul tunel de pe o autostrada din Romania, construit pe sub dealul Momaia: "Se afla in avans fata de grafic" I VIDEO
ANAR: Varful viiturii pe Dunare va fi atins in 2-3 octombrie. Debitul total va fi mare, dar "gestionabil"
Sefa ANM, despre ciclonul care loveste Romania: "O prabusire a regimului de temperaturi". Zonele vizate de furtuni si ploi puternice
Mihaela Bilic sustine ca Pepsi si Coca-Cola nu mai contin cofeina: "Sunt si efecte negative"
Kremlinul a explicat schimbarea doctrinei nucleare a Rusiei, anuntata de Putin: "Este un semnal care avertizeaza aceste tari"
Cuplu din SUA, arestat dupa ce incercat sa-si vanda copilul pentru sase sticle cu bere si 1.000 de dolari



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.