EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Stefan Floroaica, detalii despre problemele financiare cu care s-a confruntat: "Aveam datorii de cateva zeci de mii de euro"

publicat 2024-06-29 13:45:08 (Libertatea)

Stefan Floroaica, detalii despre problemele financiare cu care s-a confruntat: Aveam datorii de cateva zeci de mii de euro Stefan Floroaica a povestit detalii mai putin stiute despre viata sa personala. Actorul a recunoscut ca a avut probleme financiare de-a lungul timpului. Stefan Floroaica, in varsta de 30 de ani, traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de influencerita Sanziana Negru, de 37 de ani. Actorul, cunoscut dupa participarea la Exatlon, a vorbit deschis […]

Alte stiri de la Libertatea:

Edward Iordanescu, inaintea partidei Romania-Olanda din optimile Euro 2024: "Joci cu istoria in fata, va fi extrem de greu"
Un virus periculos a imbolnavit peste 900 de persoane in regiunea Lacului Garda din Italia. De la ce a pornit totul
Apa cu portia in 16 localitati din judetul Iasi, pana la 31 august. Masura a fost impusa din cauza secetei
Cine e Dick Schoof, premierul olandez care ii ia locul lui Mark Rutte
Curtea Suprema a SUA: Donald Trump are "imunitate absoluta" pentru acte oficiale, fostii presedinti au o imunitate partiala impotriva urmaririi penale
Cum a ajuns Romania la un milion de consumatori ocazionali de droguri. Expert: "Indiferenta. Nu se face mai nimic pe preventie. Agentia Nationala Antidrog ar trebui luata de sub tutela MAI"
Barbat cautat in Europa, gasit intamplator de politistii din Constanta care l-au oprit in trafic
Descopera bauturile acestei veri!
Anisia Gafton, despre momentul cererii in casatorie. Actrita si Florin Serghei vor face in curand nunta. "Tremura, era ceva cu el"
Dmitri Medvedev, fostul presedinte al Rusiei: "SUA cred ca au castigat Razboiul Rece, dar acum sunt pe punctul de a-l pierde"
Ce i-a spus preotul lui Joseph Mohaci in biserica, dupa cununia religioasa cu Anda Adam. Artista a facut totul public
De ce sa alegi aparate profesionale de facut sifon pentru restaurantul tau, de la WaterShopOnline
Oamenii de stiinta se tem ca o pandemie de gripa aviara s-ar putea instala pe furis: "Amenintarea este destul de scazuta, dar s-ar putea schimba intr-o clipa"
Superstarul american Travis Scott si regina twerk-ului brazilian, Anitta, tot mai aproape de BEACH, PLEASE! 2024. Cei doi au ajuns in Europa!
Guvernul se consulta cu Opozitia pentru a stabili datele alegerilor prezidentiale si parlamentare. Programul de marti | VIDEO



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.