EMAG

Steaua Rosie - Barcelona, derby-ul Euroligii de baschet, s-a jucat intr-o atmosfera imposibil de descris in cuvinte » Bine ca exista imaginile!

publicat 2024-10-19 00:00:09 (Gazeta-Sporturilor)

Steaua Rosie - Barcelona, derby-ul Euroligii de baschet, s-a jucat intr-o atmosfera imposibil de descris in cuvinte » Bine ca exista imaginile! Barcelona s-a impus in deplasarea cu Steaua Rosie Belgrad, din runda cu numarul 4 a Euroligii de baschet masculin, scor 98-94 (84-84 in timpul regulamentar).Steaua Rosie a investit masiv in ultimii ani, in tentativa de a prinde un Final Four in Euroliga. Ioannis Sfairopoulos are un lot extraordinar, experimentat, cu staruri precum Teodosic, Giedraitis, Kalinic sau Bolomboy. Startul de sezon a fost peste asteptari, singura echipa cu 3 victorii in primele 3 randuri. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Sepsi - UTA, duel care promite in inima Covasnei » Echipele pregatite de Suciu si Rednic + Favorita caselor de pariuri
Ambasadorul Spaniei in Romania, fata in fata cu GSP intr-un interviu eveniment: "Stiu cateva anecdote care arata cum e Nadal" + "Profilul lui public contrasteaza cu cel al lui Nastase"
Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay
Sabau viseaza cu ochii deschisi: "Aratam ca o echipa de pe primul loc!"
Recordmanul fotbalului mondial ramane si cu cel mai mare venit anual » Leo Messi a castigat de peste doua ori mai putin!
"Un paradox in continuare / FC Gazde joaca in deplasare" sau "In Europa ati iesit din anonimat / Doar ca ne sunteti rivali in campionat" » Cele mai tari 100 mesaje afisate la Dinamo - FCSB
Dorinel Munteanu: "Am gandit cu inima, dar acum a venit momentul sa iau decizia corecta!" + Iures la Cluj: "Daca spun mai multe, voi fi chemat la Comisii"
Ilie Dumitrescu n-a mai suportat si i-a transmis un mesaj in direct lui Dorinel Munteanu: "De unde pana unde?! Sustin ce spun!"
Povestile lui Giani Kirita despre "eternul derby": "Eram ca niste «caini turbati»" + Pe cine mizeaza fostul dinamovist
Un baschetbalist de la U-BT Cluj-Napoca a fost convocat la nationala Frantei » Prima reactie: "De-abia asteptam sa fac parte din acest grup"
Revolutie in Premier League! Regula noua impotriva tragerilor de timp
Valeriu Iftime o ataca pe Elisabeta Lipa, pusa in capul listei PSD
Schimbare radicala inainte de Dinamo - FCSB » Se intampla dupa 8 ani!
Simona Halep si Jannik Sinner reprezinta subiectul zilei in Gazzetta dello Sport » Italienii explica diferenta dintre cele doua cazuri de dopaj
Finantatorul din Superliga si consilierii locali, razboi total cu Elisabeta Lipa, pusa in capul listei PSD: "V-au refuzat alte filiale si ati ajuns la noi?!"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.