EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 19277 19278 Pag. urm. »

Caravana TIFF Unlimited ajunge la Brasov intre 4 si 6 octombrie

publicat 2024-09-25 10:15:09 (Jurnalul-National)
Caravana TIFF Unlimited ajunge la Brasov intre 4 si 6 octombrie Ultima oprire a Caravanei TIFF Unlimited din acest an are loc la Brasov, in perioada 4 - 6 octombrie. Evenimentul va aduce in oras filme romanesti si straine in premiera, un cine-concert, multi invitati speciali si programe pentru copii. ...continuare.

Dosar de infractiuni economice. Procurorii DNA fac perchezitii in Bucuresti si in trei judete

publicat 2024-09-25 10:15:09 (Jurnalul-National)
Dosar de infractiuni economice. Procurorii DNA fac perchezitii in Bucuresti si in trei judete Procurorii DNA fac miercuri dimineata perchezitii in Bucuresti si in trei judete. Cercetarile au loc intr-un dosar de infractiuni economice. ...continuare.

Depozitele la banci ale firmelor si populatiei au crescut cu 0,7%, in august

publicat 2024-09-25 10:15:08 (Income-Magazine)
Depozitele la banci ale firmelor si populatiei au crescut cu 0,7%, in august Depozitele rezidentilor clienti neguvernamentali au crescut in august 2024 cu 0,7% fata de luna anterioara, pana la nivelul de 591,511 miliarde de lei, iar fata de aceeasi perioada a anului anterior s-au majorat cu 10,9% (5,5% in termeni reali), potrivit datelor bancii centrale, publicate marti. Depozitele in lei ale rezidentilor, cu o pondere de 70,7% […] ...continuare.

A venit decizia finala de la TAS! Cum s-a terminat procesul care a implicat-o pe CFR Cluj

publicat 2024-09-25 10:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
A venit decizia finala de la TAS! Cum s-a terminat procesul care a implicat-o pe CFR Cluj CFR Cluj s-a judecat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) cu Roger Junior (28 de ani), fostul ei jucator. Ardelenii au atacat la TAS decizia FIFA in acest litigiu. Clujenii ar fi trebuit sa-i achite o suma consistenta mijlocasului.Din informatiile GSP.ro, CFR Cluj a avut castig de cauza in acest proces, astfel Ioan Varga nu mai trebuie sa-i achite fotbalistului cei aproximativ 104.000 de euro. ... ...continuare.

Orasul important pe vremea lui Ceausescu care a ajuns o ruina. Localnicilor nu le vine sa creada cum arata

publicat 2024-09-25 10:15:04 (Click)
Orasul important pe vremea lui Ceausescu care a ajuns o ruina. Localnicilor nu le vine sa creada cum arata Orasul Uricani din judetul Hunedoara, un fost bastion al mineritului din Valea Jiului, se stinge incet, spre dezamagirea locuitorilor sai. Pe vremea lui Nicolae Ceausescu, Uricani era un oras important, sustinut de activitatea intensa a minelor din zona. ...continuare.

Un nou trend periculos pe TikTok. O fata de 14 ani a ramas insarcinata dupa ce a jucat ruleta sexuala ruseasca

publicat 2024-09-25 10:15:03 (Antena3)
Un nou trend periculos pe TikTok. O fata de 14 ani a ramas insarcinata dupa ce a jucat ruleta sexuala ruseasca O adolescenta de 14 ani din Roma a ramas insarcinta in urma unei provocari pe tik tok. Provocarea consta in a intretine relatii sexuale fara protectie, iar cine ramane insarcinata, pierde jocul.... ...continuare.

Cel mai bogat om din lume a pierdut o suma uriasa din avere si s-a prabusit in topul miliardarilor

publicat 2024-09-25 10:15:03 (Antena3)
Cel mai bogat om din lume a pierdut o suma uriasa din avere si s-a prabusit in topul miliardarilor "Cata vreme nu voi fi cel mai bogat om din lume nu voi fi fericit cu adevarat", spunea candva Bernard Arnault, pana nu demult aflat in topul miliardarilor cu o avere impresionanta. Fondator al conglomeratului LVMH, producator de obiecte de lux, Arnault a ...continuare.

Hidroelectrica: Servicii de plata cu carduri bancare prin aplicatia iHidro si site-ul oficial

publicat 2024-09-25 10:00:09 (Income-Magazine)
Hidroelectrica: Servicii de plata cu carduri bancare prin aplicatia iHidro si site-ul oficial Hidroelectrica a incheiat luni cu compania PayU un contract pentru furnizarea de servicii de plata cu cardul pentru clientii finali, informeaza compania intr-un comunicat transmis, marti, AGERPRES. Contractul, adjudecat ca urmare a parcurgerii unei proceduri de achizitie sectoriala la care au participat trei ofertanti – PayU, asocierea formata din CEC Bank – Europayment Services si […] ...continuare.

Omul de incredere al lui Mititelu si-a schimbat look-ul si a fost prezentat la noua echipa: "Primul care m-a cautat dupa despartirea de FCU Craiova"

publicat 2024-09-25 10:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Omul de incredere al lui Mititelu si-a schimbat look-ul si a fost prezentat la noua echipa: Primul care m-a cautat dupa despartirea de FCU Craiova Dan Vasilica, fostul om de incredere al lui Adrian Mititelu la FCU Craiova, a semnat cu CSM Targu Jiu, formatie din Liga 4 Gorj.Orasul Targu Jiu are o noua echipa de fotbal. CSM s-a inscris in Liga 4 din Gorj si are obiectiv promovarea imediata. La debutul in actuala stagiune, peste 3.000 de spectatori au fost prezenti in tribune. +1 FOTOClubul continua sa se intareasca si la nivel tehnic. Dan Vasilica tocmai a fost prezentat in pozitia de preparator fizic. ... ...continuare.

S-a stins milionarul Sever Muresan, primul tenismen roman membru ATP

publicat 2024-09-25 10:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
S-a stins milionarul Sever Muresan, primul tenismen roman membru ATP Andrei Sever Muresan, primul jucator roman de tenis membru al Association of Tennis Professionals, s-a stins la varsta de 75 de ani.Sever Muresan a fost transferat recent de familia sa dintr-un spital din Romania la o clinica din Dijon. Fostul milionar se afla deja intr-o stare extrem de grava, iar medicii din Franta nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 19277 19278 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.