EMAG

Simona Halep a primit wild card la un turneu de 500 de puncte

publicat 2024-09-20 12:30:07 (Gazeta-Sporturilor)

Simona Halep a primit wild card la un turneu de 500 de puncte Simona Halep (32 de ani, 1132 WTA) poate reveni pe teren la sfarsitul lunii octombrie, la turneul WTA de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open. Din informatiile GSP, dubla campioana de Grand Slam a primit un wild card.Turneul de la Tokyo, unul de 500 de puncte, are loc intre 21 si 27 de octombrie. Ulterior, Simona va participa la turneul WTA250 de la Honk Kong, unde a primit, de asemenea, un wild card.Intentia Simonei este sa lege cele doua turnee asiatice. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Djokovic si Dimitrov au petrecut pana dimineata in club, pe ritmuri balcanice
EXCLUSIV Mari Fica, despre vraciul Mariana Kovacevic: "Este vorba de increderea pe care o dai omului cu care lucrezi"
EXCLUSIV Mari Fica si cel mai grav accident din cariera de sportiva: "A cazut cabina de sticla a dusului peste mine! Am concurant cusuta"
EXCLUSIV Mari Fica, despre avansurile pe care le primeste: "Mama, dar ce picioare ai! Si eu as vrea picioare ca ale tale"
EXCLUSIV Mari Fica si experienta de la Survivor: "A fost mai dificil mental si de acceptat ca tu nu mai ai control asupra corpului"
Probleme pentru Arne Slot inaintea etapei din Premier League
Elias Charalambous anunta doi absenti la FCSB inaintea meciului cu Petrolul + Ce spune de amenintarile lui Becali
Elias Charalambous, conferinta de presa inainte de FCSB - Petrolul: "Birligea va juca maine" + Ce zice de intalnirea cu Tatarusanu
EXCLUSIV Mari Fica si povestile copilariei: "Am luat examenele cu 10 la scoala si eram si campioana nationala! Radeam de colegi ca nu au scoala"
EXCLUSIV Mari Fica si primele ei medalii: "Un sofer de autobuz a crezut in mine ca voi castiga! Mi-a ramas imprimat momentul"
EXCLUSIV Mari Fica a crescut fara parinti de la 16 ani: "Inveti ca trebuie sa stii sa nu mori de foame, sa stii sa te duci sa iti platesti facturile"
EXCLUSIV Mari Fica: "Faceam antrenamente la sapte dimineata pe bezna! Veneam cu fata inghetata"
EXCLUSIV Mari Fica, despre echipamentul de atleta: "Daca m-ai pune sa merg la sala in chiloti si in bustiera... Pai, nu as iesi niciodata"
EXCLUSIV Mari Fica a devenit kinetoterapeut "din dorinta de a imbina sportul cu medicina". Cel mai complicat caz de pana acum
EXCLUSIV Mari Fica: "Nu se poate trai doar din atletism! Porneste de la nivel politic, de la federatie si antrenori"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.