EMAG

Simona Halep a facut anuntul mult asteptat! Fostul numar unu mondial revine pe teren: "Mai devreme decat m-am asteptat"

publicat 2024-09-28 13:30:06 (Gazeta-Sporturilor)

Simona Halep a facut anuntul mult asteptat! Fostul numar unu mondial revine pe teren: Mai devreme decat m-am asteptat Simona Halep a acceptat invitatia organizatorilor de la Hong Kong si va participa la turneul care va avea loc intre 30 septembrie si 6 octombrie. Printr-un filmulet postat pe X, fostul Twitter, Simona Halep a anuntat ca va participa la turneul de la Hong Kong. Sportiva a primit un wildcard din partea organizatorilor si va zbura duminica, 29 septembrie, spre Hong Kong. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Astrit Selmani, un car de nervi dupa al 6-lea gol marcat in 11 etape: "Pai te aperi!". Ce a zis despre FCSB
Ce-a patit sotia fotbalistului cand a ajuns in Botosani? "S-a dus la mall in Iasi, o suta de kilometri, si ne-a spus: «Mama, ce oras mare»!"
Secretele dezvoltarii masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercitiile ideale, cele mai mari greseli + alimentul-minune pentru muschi care costa doar doi lei
EXCLUSIV Doina Melinte: "N-am avut niciun model in sport, nu mi-am dorit sa ajung ca cineva! Doar mamica mea a fost un model pentru mine"
EXCLUSIV Fata Doinei Melinte are o relatie cu Denis Harut: "Ii mai dau si eu indicatii, nu de fotbal, de activitate si de viata sportiva"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Vreti sa ne dezvoltam? Sa investim in bazele sportive din Romania! Unele sunt si acum ca in anii '60!"
EXCLUSIV Doina Melinte si comunismul: "Am castigat 100.000 de dolari la New York. 30 la suta mi-au luat americanii si 30 la suta romanii"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Daca aveam conditiile sportivilor de astazi, altfel ar fi aratat si rezultatele mele din cariera"
EXCLUSIV Doina Melinte, despre haosul din sport: "La Bacau, de 12 ani exista un spatiu de refacere-recuperare pentru sportivi care nu este functional"
EXCLUSIV Doina Melinte: "In sportul de performanta nu este numai munca. Trebuie sa ai o concentrare psihica foarte bine definita"
La feminin cu DOINA MELINTE: "O sa spun adevarul! N-am avut niciun model de viata!" (ep 14)
Imagine incredibila surprinsa la meciul cu Dinamo » Ce apare pe legitimatia lui Liviu Ciobotariu
Health Talks. Stelian Salageanu: Cum sa slabim sanatos fara sa pierdem prea multa masa musculara (Episodul 13)
Nicoale Dica a "erupt" la adresa omului cu banii de la FC Arges: "Domnu' milionar, ia CV-ul sa vezi ce a facut Dica si ce au facut alti antrenori pe care ii aduci"
"Asta-i nu-i sanatos la cap!" » Valeriu Iftime a intrat in vestiar dupa meciul cu Dinamo: "Maine va platesc salariile!"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.