EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 21508 21509 Pag. urm. »

ZF IT Generation. Cristian Nicolae Nicorici, fondatorul MyChef.ai - asistent virtual care ajuta utilizatorii in bucatarie: Lansam aplicatia in decembrie si estimam ca intr-un an o sa avem 500.000 de descarcari. Ultima statistica arata ca avem peste 1.200 de chaturi active. Avem utilizatori si din America, Franta, Germania

publicat 2024-10-18 08:00:19 (Ziarul-Financiar)
ZF IT Generation. Cristian Nicolae Nicorici, fondatorul MyChef.ai - asistent virtual care ajuta utilizatorii in bucatarie: Lansam aplicatia in decembrie si estimam ca intr-un an o sa avem 500.000 de descarcari. Ultima statistica arata ca avem peste 1.200 de chaturi active. Avem utilizatori si din America, Franta, Germania Start-up-ul MyChef.ai, care combina tehnologia moderna si pasiunea pentru domeniul culinar pentru a ajuta oamenii in bucatarie, pregateste lansarea aplicatiei finale si estimeaza ca va ajunge la un numar de 500.000 de descarcari si utilizatori pana in decembrie 2025. ...continuare.

Reteaua privata de sanatate se extinde. Pacientii pot merge mai des la doctor pentru o consultatie sau o operatie

publicat 2024-10-18 08:00:14 (ProTV)
Reteaua privata de sanatate se extinde. Pacientii pot merge mai des la doctor pentru o consultatie sau o operatie În România, reteaua privata de sanatate se extinde de la un an la altul. Asa ca pacientii care îsi permit pot sa aleaga sa nu mai astepte luni întregi pentru o consultatie sau o interventie chirurgicala. ...continuare.

Analiza: Primariile au obtinut in 2023 venituri de peste 452 milioane lei din parcari

publicat 2024-10-18 08:00:13 (Money.ro)
Primariile din tara au obtinut venituri de peste 452 milioane de lei din utilizarea locurilor de parcare si din amenzile acordate in 2023, in crestere fata de suma de 314,5 milioane lei colectata in anul precedent, releva a cincea editie a analizei Inventarul Parcarilor Publice realizate de Integratorul de solutii inteligente la cheie Vegacomp Consulting […]Articolul Analiza: Primariile au obtinut in 2023 venituri de peste 452 milioane lei din parcari apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 968. Zelenski afirma ca invitatia de a adera la NATO este singura modalitate de a incheia razboiul cu Rusia

publicat 2024-10-18 08:00:13 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 968. Zelenski afirma ca invitatia de a adera la NATO este singura modalitate de a incheia razboiul cu Rusia Zelenski afirma ca invitatia de a adera la NATO este singura modalitate de a opri razboiul Volodimir Zelenski a declarat ca o invitatie oficiala de a adera la NATO este "singura modalitate" prin care Ucraina poate supravietui invaziei Rusiei, in timp ce presedintele ucrainean a indemnat aliatii occidentali sa sprijine planul sau de a pune capat razboiului. ...continuare.

ZF: De ce nu fac PNL si PSD front comun pentru sustinerea taxei pe cifra de afaceri?

publicat 2024-10-18 08:00:13 (Mediafax)
ZF: De ce nu fac PNL si PSD front comun pentru sustinerea taxei pe cifra de afaceri? Pe de-o parte, liderii celor doua partide, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, spun ca trebuie rezolvate cerintele din PNRR, dar pe de alta parte nicio parte nu isi asuma, concret, sustinerea micilor intreprinzatori sau scaderea pragurilor. ...continuare.

Razboiul, departe de sfarsit: Hezbollah si Iran il declara martir pe liderul Yahya Sinwar, ucis de armata israeliana

publicat 2024-10-18 08:00:11 (Jurnalul-National)
Razboiul, departe de sfarsit: Hezbollah si Iran il declara martir pe liderul Yahya Sinwar, ucis de armata israeliana Joe Biden, care a ajuns joi seara in Germania, a declarat ca l-a felicitat pe prim-ministrul Benjamin Netanyahu pentru uciderea liderului Hamas, Yahya Sinwar, in timpul unei convorbiri telefonice purtate in timp ce se afla in aer la bordul unui avion, relateaza The Times of Israel. ...continuare.

Consultarea populara, la vreme de alegeri, folosita ca bata electorala de Traian Basescu si Klaus Iohannis

publicat 2024-10-18 08:00:11 (Jurnalul-National)
Consultarea populara, la vreme de alegeri, folosita ca bata electorala de Traian Basescu si Klaus Iohannis Dincolo de calculele electorale directe, care arata ca. in mod concret, voturile lui Nicusor Dan nu au cum sa favorizeze intrarea niciunuia dintre cei trei candidati de "dreapta" in turul doi al alegerilor prezidentiale, primarul Capitalei insista ca acest referendum trebuie si poate fi organizat odata cu primul tur al scrutinului pentru Palatul Cotroceni. ...continuare.

Cea mai buna reteta de coliva traditionala. De unde provine acest preparat

publicat 2024-10-18 08:00:07 (Click)
Cea mai buna reteta de coliva traditionala. De unde provine acest preparat Coliva este un preparat care, desi asociat astazi cu ritualurile religioase crestine, isi are radacinile in traditiile ancestrale ale tracilor. Acestia foloseau coliva in cadrul ceremoniilor de celebrare a strabunilor, simbolizand continuitatea vietii, pamantul fertil si renasterea. ...continuare.

Kim Jong Un anunta "sfarsitul relatiei nefaste" cu Seulul, dupa ce Coreea de Nord si a distrus drumurile catre Coreea de Sud

publicat 2024-10-18 08:00:06 (Antena3)
Kim Jong Un anunta sfarsitul relatiei nefaste cu Seulul, dupa ce Coreea de Nord si a distrus drumurile catre Coreea de Sud Liderul nord-coreean Kim Jong Un a declarat in timpul unei calatorii ca recenta dinamitare a drumurilor si cailor ferate legand tara sa de Coreea de Sud marcheaza "sfarsitul relatiei nefaste" cu Seulul,... ...continuare.

Ultimul minut din viata lui Yahya Sinwar. Imagini filmate de o drona israeliana cu cateva momente inainte de a fi ucis. VIDEO

publicat 2024-10-18 07:45:19 (ProTV)
Ultimul minut din viata lui Yahya Sinwar. Imagini filmate de o drona israeliana cu cateva momente inainte de a fi ucis. VIDEO Presa israeliana a publicat joi seara imagini care îl arata pe liderul Hamas, Yahya Sinwar, ranit si plin de funingine, asezat pe un scaun într-o resedinta în ruine. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 21508 21509 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.