EMAG

Scenografia afisata de ultrasii din Kosovo, in startul meciului cu Romania. Mesaj subliminal pentru ai nostri?

publicat 2024-09-06 23:00:06 (Gazeta-Sporturilor)

Scenografia afisata de ultrasii din Kosovo, in startul meciului cu Romania. Mesaj subliminal pentru ai nostri? Kosovarii ne-au fluierat imnul si au apelat si la o scenografie incisiva, in cel de-al treilea meci direct cu Romania in decurs de un an. "Atentie, aici e Kosovo!" a fost mesajul care a insotit mini-scenografia ultrasilor de la Pristina in startul partidei.Fix inainte de fluierul de start, suporterii nationalei din Kosovo au afisat o panza uriasa la una dintre peluze. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Au inceput presiunile din interior la adresa lui Galca: "Noi suntem campioni la gasit alibiuri, ca n-a fost terenul bun, ca a plouat... Avem cel mai bun lot, dar rezultatele intarzie!"
Gigi Becali a decis! Ce va face la primul meci al FCSB-ului din Europa League: "N-am nicio problema"
Pavel Badea, director CSU Craiova, dupa 0-2 cu Poli Iasi: "Suntem campioni la alibiuri"
FC Arges - Concordia Chiajna, din etapa a 6-a a Ligii 2 » Echipele probabile + cele mai tari cote
Ioanitoaia la zi » Directorul GSP, despre egalul dintre CFR Cluj si FCSB: "Echipa lui Gigi Becali are calitate, Florin Tanase este un castig"
Asa tata, asa fiu! Maximilian a marcat in stilul Zlatan Ibrahimovic
Sotia regretatului Gigi Multescu da vina pe vaccinul anti-COVID pentru grabirea sfarsitului marelui antrenor: "Eu l-am sfatuit sa nu faca al doilea vaccin. Mi s-a parut ca a avut o cadere brusca"
Marius Marin s-a accidentat! Emotii pentru Mircea Lucescu pentru meciurile Romaniei din octombrie
Ioan Varga l-a desfiintat pe Dan Petrescu pentru tactica din derby-ul cu FCSB: "Nu inteleg de ce am bagat atatia fundasi! Trebuia sa le dam 4"
Gigi Becali, declaratii de la Palat: "Parca erau doua echipe care nu stiau fotbal"
Gigi Becali, declaratii de la Palat, dupa meciul cu CFR Cluj: "Nu mai exista echipa secunda"
"Oriunde l-ai pune, trece de la inchizator la regizor ca nimeni altul!" » Razvan Marin, cel mai putin slab contra fostei campioane. Notele primite de el in presa italiana
Mesajele emotionante afisate de suporterii lui Dinamo pe stadionul din Stefan cel Mare dupa disparitia lui Gigi Multescu: "Pleaca un alt artist"
Rapid - U Cluj, primul meci al lui Sumudica in Giulesti, in etapa #9 din Superliga » Echipele probabile + cele mai tari cote
Ilie Dumitrescu, veste rea pentru Gigi Becali: "Diferenta e mare"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.