EMAG

Scandalul continua! Fita Lovin avertizeaza dupa blocarea rentelor viagere: "Daca nu fac ceva, vom cere in instanta despagubiri si dobanzi la sumele pe care nu le-am primit in ultimii 7 ani!"

publicat 2024-10-03 19:30:06 (Gazeta-Sporturilor)

Scandalul continua! Fita Lovin avertizeaza dupa blocarea rentelor viagere: Daca nu fac ceva, vom cere in instanta despagubiri si dobanzi la sumele pe care nu le-am primit in ultimii 7 ani! Fosta campioana europeana si detinatoare a medaliei de bronz la Olimpiada Los Angeles 1984, in proba de 800m, Fita Lovin (73 de ani) este, alaturi de Natalia Marasescu, Doina Melinte si Maricica Puica, unul dintre liderii miscarii campionilor prin care se contesta inghetarea rentelor viagere din 2017 si pana acum. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

PAOK - FCSB, primul meci tare in Europa League » Bara pentru greci
Fanii lui Partizan Belgrad, alaturi de "fratii" de la PAOK la duelul cu FCSB. Sarbii si grecii, la masa inainte de duelul cu campioana Romaniei
PAOK - FCSB. Autocarul echipei condusa de Razvan Lucescu a ajuns la stadion pentru a disputa meciul din etapa a doua din Europa League
Decizia luata de Ange Postecoglou dupa suspendarea lui Radu Dragusin: "Avem cateva optiuni"
"Rangers l-ar putea ceda pe Ianis Hagi la FCSB" » Ipoteza socanta in presa scotiana
FCSB, deplasare grea in infernul de la Salonic » Analizam PAOK - FCSB la GSP Live, cu Raul Rusescu
Clubul din Romania, in prag de colaps! NU se prezinta la urmatorul meci: "Nu au mai vrut sa dea bani"
Gestul lui Gigi Becali, laudat de un rival din Superliga: "Sa speram ca le va purta noroc, nu inteleg de ce nu o face mai des"
George Cosac despre revenirea Simonei Halep: "Sunt convins ca va reusi sa obtina performante mult mai bune"
"Steaua, campioana Europei, vine pe Toumba" » Grecii, descriere controversata, cu 4 ore inainte de PAOK - FCSB
Schimbari masive la Parma » Dennis Man, afectat direct de planurile lui Fabio Pecchia
EXCLUSIV Mircea Geoana vs Traian Basescu: "A fost un moment in care parca ti-a cazut cerul pe tine! Au trecut ani pana cand sa cicatrizez acel moment"
EXCLUSIV "Trebuie sa o ajute statul pe CSA Steaua?" » Mircea Geoana: "As prefera ca banii publici sa mearga catre sportul de masa si catre comunitatile sarace"
EXCLUSIV "Povestea cu Sorin Ovidiu Vantu a fost o greseala?" » Mircea Geoana: "A fost un moment pe care puteam sa-l evit. In mod clar a fost o eroare"
Ce se va intampla inainte de PAOK - FCSB » UEFA si-a dat acordul



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.