EMAG

Romania bolnava: "Avem bugete saracacioase si legi invechite!". Scandalul din sport, comentat dur din interior

publicat 2024-10-03 07:15:02 (Adevarul)

Romania bolnava: Avem bugete saracacioase si legi invechite!. Scandalul din sport, comentat dur din interior Gabriel Toncean, al doilea om din sportul romanesc, ne-a explicat culisele cazului in care medaliatii unor probe neolimpice au fost dusi cu vorba, ajungand sa fie neplatiti din 2022 incoace.

Alte stiri de la Adevarul:

Cum a fost salvata o tanara din Botosani care voia sa se sinucida de un barbat care trecea prin zona. "Au divortat si mi-a spus ca ar fi amenintata"
Un fost comisar antifrauda, gasit impuscat in gradina casei sale. "Arma era langa el. Era un vanator cu experienta, un om de conditie buna"
Halep - Blinkova, astazi, crucial pentru Simona: ar urca incredibil de mult in ierarhia mondiala, daca ar castiga
Cum a mai incercat Trump sa anuleze alegerile pierdute in fata lui Biden. "Cazul este o vanatoare de vrajitoare"
Estul Ucrainei cedeaza in fata fortei superioare a inamicului rus. Teritorii din Donetk, cucerite intr-un ritm nemaintalnit
Romania are patru "chirurgi pentru copaci". "Orice arbore reprezinta o provocare, riscurile la care ne expunem zilnic sunt foarte mari"
Sistemul romanesc de sanatate are nevoie de schimbari. Medic roman: "In Germania, poti merge cu asigurarea fie la privat, fie la stat"
Nicolae Ciuca, despre posibilitatea izbucnirii celui de-Al Treilea Razboi Mondial: "Cea mai mare tragedie pe care oamenii pot sa o traiasca"
Bataie in toata regula pe o strada din Chitila intre barbati din aceeasi familie. O persoana a ajuns la spital, alte trei, la politie
Doctrina Xi Jinping - un "Plah Marschall" al Chinei. Cum reactioneaza Vestul?
Vremea joi, 3 octombrie. Se incalzeste in cea mai mare parte a tarii
Rares Bogdan, despre terenul de golf al presedintelui Iohannis de la Neptun: "Un tapsan cu iarba, pe care au taiat unii iarba mai scurt si au facut 3 gauri de zici ca le-au facut trei cartite"
Zelenski multumeste inca o data Romaniei pentru sistemul Patriot si cere ca tarile NATO din vecinatatea Ucrainei sa doboare dronele si rachetele rusesti
Opt soldati israelieni au murit in luptele impotriva Hezbollah in Liban. Israel anunta ca l-a lichidat si pe ginerele lui Nasrallah
Obligativitatea vaccinarii incinge din nou spiritele. O eventuala lege, discutata pe la colturi



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.