EMAG

Reteta delicioasa din 1974 de care nu ne vom mai satura. Cum pregatim prajitura de marmelada si nuci

publicat 2024-09-25 13:45:03 (Click)

Reteta delicioasa din 1974 de care nu ne vom mai satura. Cum pregatim prajitura de marmelada si nuci Tuturor ne place o prajitura buna si tuturor ne place marmelada. Asa ca, de ce sa nu le combinam pe amandoua intr-o reteta delicioasa si usor de facut? Ei bine, cu zeci de ani in urma, gospodinele din tara noastra pregateau adesea aceasta prajitura delicioasa, cu marmelada si nuci!

Alte stiri de la Click:

Un roman, uimit ca nemtii nu isi ingrijesc spatiile verzi: "La noi sunt tunse la milimetru"
"Avertisment de tsunami ca urmare a unui cutremur de 8,2". In ce tara a fost emis mesajul si ce a urmat imediat
ANM anunta Cod Rosu de furtuni si vijelii. Bucurestiul va fi in epicentrul ciclonului care loveste Romania
Ce a fost si ce-a ajuns! Candva vedeta la Acces Direct, Vulpita i-a socat pe toti cu ultima aparitie: cum arata acum
Victorie pentru Claudia Patrascanu. Artista a castigat procesul cu fostul ei sot, Gabi Badalau
Top alimente pe care trebuie sa le consumi, in aceasta perioada, pentru a-ti creste imunitatea. Asa tii virozele la distanta
De ce risca soferii, care folosesc aplicatii precum Waze, amenzi uriase? Concluziile surprinzatoare la care au ajuns specialistii
Au castigat un jackpot de 5 milioane de dolari, dar nu au primit niciun ban! Povestea socanta a unui cuplu care a jucat la Loto
Un roman a ramas fara 7.000 de euro dupa ce a fost pacalit de o vrajitoare. Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore
Cea mai simpatica ispita masculina de la Insula Iubirii lamureste situatia amoroasa! Alin Simoiu, dupa ce s-a spus ca are iubita: "Sunt un barbat discret"
Mai lucreaza Bursucu la Kanal D? Cine este vedeta despre care afirma ca "ea este pentru mine unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea!"
Loredana Groza, aparitie uluitoare pe retelele de socializare. Internautii au reactionat imediat: "Orice baba si-ar dori sa arate asa"
Strainii, indragostiti de o localitate din Romania. Aici sunt 12 nationalitati, iar unii si-au abandonat tara natala: "Nu mai avem o casa in Olanda"
Tarta de cartofi cu ciuperci si piept de pui. O reteta ideala pentru acest anotimp
Povestea Ioanei, un copil abandonat care, la 20 de ani, si-a gasit mama biologica pe Facebook. "Nu i-am cerut prietenia"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.