EMAG

Recordmanul fotbalului mondial ramane si cu cel mai mare venit anual » Leo Messi a castigat de peste doua ori mai putin!

publicat 2024-10-18 23:45:18 (Gazeta-Sporturilor)

Recordmanul fotbalului mondial ramane si cu cel mai mare venit anual » Leo Messi a castigat de peste doua ori mai putin! Cristiano Ronaldo (39 de ani), capitanul nationalei Portugaliei, strange 285 de milioane de dolari (263 de milioane de euro) pana la finele lui 2024. Potrivit celebrei reviste Forbes, atacantul lusitan il surclaseaza pe eternul rival, Leo Messi (Miami, 37), argentinianul urmand cu 135 de milioane $ (124 de milioane Euro). Podiumul americanilor este intregit de brazilianul Neymar (32, Al-Hilal), cu 110 milioane $ (101 milioane Euro). ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Dinamo - FCSB, derby-ul inapoi la locul faptei! Ce iures o sa fie pe Arena Nationala! Echipele pregatite de Kopic si Charalambous, cum arata cotele la pariuri + 10 statistici tari
Sepsi - UTA, duel care promite in inima Covasnei » Echipele pregatite de Suciu si Rednic + Favorita caselor de pariuri
Ambasadorul Spaniei in Romania, fata in fata cu GSP intr-un interviu eveniment: "Stiu cateva anecdote care arata cum e Nadal" + "Profilul lui public contrasteaza cu cel al lui Nastase"
Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay
Sabau viseaza cu ochii deschisi: "Aratam ca o echipa de pe primul loc!"
Steaua Rosie - Barcelona, derby-ul Euroligii de baschet, s-a jucat intr-o atmosfera imposibil de descris in cuvinte » Bine ca exista imaginile!
"Un paradox in continuare / FC Gazde joaca in deplasare" sau "In Europa ati iesit din anonimat / Doar ca ne sunteti rivali in campionat" » Cele mai tari 100 mesaje afisate la Dinamo - FCSB
Dorinel Munteanu: "Am gandit cu inima, dar acum a venit momentul sa iau decizia corecta!" + Iures la Cluj: "Daca spun mai multe, voi fi chemat la Comisii"
Ilie Dumitrescu n-a mai suportat si i-a transmis un mesaj in direct lui Dorinel Munteanu: "De unde pana unde?! Sustin ce spun!"
Povestile lui Giani Kirita despre "eternul derby": "Eram ca niste «caini turbati»" + Pe cine mizeaza fostul dinamovist
Un baschetbalist de la U-BT Cluj-Napoca a fost convocat la nationala Frantei » Prima reactie: "De-abia asteptam sa fac parte din acest grup"
Revolutie in Premier League! Regula noua impotriva tragerilor de timp
Valeriu Iftime o ataca pe Elisabeta Lipa, pusa in capul listei PSD
Schimbare radicala inainte de Dinamo - FCSB » Se intampla dupa 8 ani!
Simona Halep si Jannik Sinner reprezinta subiectul zilei in Gazzetta dello Sport » Italienii explica diferenta dintre cele doua cazuri de dopaj



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.