EMAG

Pui de balta, delicatesa bucatariei franceze: bogate in proteine, omega-3, vitamina A si potasiu

publicat 2024-06-09 11:30:08 (Jurnalul-National)

Pui de balta, delicatesa bucatariei franceze: bogate in proteine, omega-3, vitamina A si potasiu Termenul este, evident, un eufemism pentru ceva ce ar suna un pic mai putin prietenos unora: picioare de broasca. Dar reprezentarea nu este deloc departe de adevar, pentru ca atat textura, cat si gustul, sunt foarte apropiate de cele ale carnii de pui.

Alte stiri de la Jurnalul National:

Luna, mult mai batrana decat se credea
AI sufera de "dementa". ChatGPT si celelalte chatbot-uri nu trec testele cognitive
Horoscop zilnic, 20 decembrie 2024: Taurii rezolva mistere, Leii sunt confuzi, iar Capricornii sunt deschisi la idei noi
Acuzatii dinspre PNL: USR pune conditii care nu pot fi indeplinite
Volodimir Zelenski recunoaste ca Ucraina nu mai poate recupera teritoriile ocupate de Rusia
Accident mortal pe strada Brasov din Sectorul 6 al Capitalei
Elevii din Brazilia raman fara telefoane mobile la scoala
Pacientul multumit - secretul unui sistem performant
Adjunct al Politiei din Dambovita, trimis in judecata pentru favorizarea unui urmarit international
FEST-FDR 2024 pregateste ultimele doua episoade din calatoria prin memoria personala si colectiva
Un accident blocheaza tramvaiele 41 in zona Piata 1 Mai
Sfaturi pentru parinti. 7 moduri in care sa-i atragi pe copii la impodobirea bradului de Craciun
Craciunul la un alt nivel: Rata confit, secretul metodei franceze pentru o masa savuroasa
Bulgaria introduce controale temporare la frontiera cu Romania, incepand cu 1 ianuarie 2025
Taierea porcului de Ignat: Superstitii, ritualuri stramosesti si secretele bunicilor



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.