EMAG

Pui de balta, delicatesa bucatariei franceze: bogate in proteine, omega-3, vitamina A si potasiu

publicat 2024-06-09 11:30:08 (Jurnalul-National)

Pui de balta, delicatesa bucatariei franceze: bogate in proteine, omega-3, vitamina A si potasiu Termenul este, evident, un eufemism pentru ceva ce ar suna un pic mai putin prietenos unora: picioare de broasca. Dar reprezentarea nu este deloc departe de adevar, pentru ca atat textura, cat si gustul, sunt foarte apropiate de cele ale carnii de pui.

Alte stiri de la Jurnalul National:

Ministerul Justitiei propune desfiintarea, prin lege, a unei judecatorii si a parchetului de pe langa aceasta
Anunt prealabil privind afisarea publica a documentelor tehnice ale cadastrului
Razboiul banilor: China si Statele Unite introduc reciproc noi taxe vamale
Accident cumplit. Un autoturism s-a rasturnat pe camp, un tir a ajuns in sant
Declaratiile de avere ale senatorilor, pline de donatii, mosteniri, comori de sute de mii de euro si datorii impresionante la bugetul de stat
Romanii nu vor sa lucreze peste varsta de pensionare. Avem a doua cea mai mica durata de viata din Europa
Incendiu violent la Vatra Dornei. A fost emis mesaj Ro-Alert
Moment istoric: Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie
Parlamentul dezbate astazi Legea Bugetului de Stat si Legea Bugetului Asigurarilor Sociale
Se circula in conditii de ceata si ghetus in mai multe judete
Pe termen lung, economiile dopate revin la starea de nemiscare dinaintea afluxului de bani
Sfarsitul hegemoniei americane. Trump ia o decizie istorica
Notarul Ioana Basescu, pus sub acuzare in afacerea Nordis. Dosar penal pentru sprijinirea unui grup infractional organizat
Ioan-Aurel Pop, despre jaful inceputului de an: "Autoritatile romane poarta vina principala. Le-au facut hotilor o invitatie"
Povestea unui veritabil arhitect al culturii: Constantin Abaluta, poetul tacerilor discrete



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.