EMAG

Probleme pentru Arne Slot inaintea etapei din Premier League

publicat 2024-09-20 15:30:06 (Gazeta-Sporturilor)

Probleme pentru Arne Slot inaintea etapei din Premier League Arne Slot, antrenorul lui Liverpool, are probleme inaintea meciului cu Bournemouth din etapa a cincea din Premier League. Portarul Alisson este incert. Brazilianul a fost titular in meciul cu AC Milan, din prima etapa din Liga Campionilor, castigat de Liverpool cu scorul de 3-1 pe San Siro.Liverpool o intalneste pe Bournemouth sambata, 21 septembrie, de la ora 17:00 pe Anfield Road. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Ovidiu Hategan, delegare surpriza » Va fi prezent la Cupa Intercontinentala FIFA 2024
FCSB, stadion gol si cu Petrolul? » Apelul lui Mihai Stoica: "6 motive pentru a fi prezent"
Aurul olimpic si tragedia copilului Emil Nielsen » Portarul Danemarcei si-a facut curaj sa povesteasca drama de la Paris: "Sfarsitul unei poveri psihologice"
Cum isi tine Ioan Ovidiu Sabau elevii sub presiune: "Nu avem voie sa ne admiram prea mult". Ce-i motiveaza pe jucatorii lui U Cluj
Michel Platini propune o schimbare majora in regulamentul fotbalului: "Asa s-ar elibera spatii! Oamenii din generatia mea nu se mai regasesc in fenomen"
De ce U
"Sunt fascinat de Man si Mihaila!" » Ce le prevede fostul star al Parmei celor doi romani din Serie A
Djokovic si Dimitrov au petrecut pana dimineata in club, pe ritmuri balcanice
EXCLUSIV Mari Fica, despre vraciul Mariana Kovacevic: "Este vorba de increderea pe care o dai omului cu care lucrezi"
EXCLUSIV Mari Fica si cel mai grav accident din cariera de sportiva: "A cazut cabina de sticla a dusului peste mine! Am concurant cusuta"
EXCLUSIV Mari Fica, despre avansurile pe care le primeste: "Mama, dar ce picioare ai! Si eu as vrea picioare ca ale tale"
EXCLUSIV Mari Fica si experienta de la Survivor: "A fost mai dificil mental si de acceptat ca tu nu mai ai control asupra corpului"
Elias Charalambous anunta doi absenti la FCSB inaintea meciului cu Petrolul + Ce spune de amenintarile lui Becali
Elias Charalambous, conferinta de presa inainte de FCSB - Petrolul: "Birligea va juca maine" + Ce zice de intalnirea cu Tatarusanu
EXCLUSIV Mari Fica si povestile copilariei: "Am luat examenele cu 10 la scoala si eram si campioana nationala! Radeam de colegi ca nu au scoala"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.