EMAG

Portofoliul atribuit Romaniei de Comisia Europeana este "o alegere politica discutabila" si un "compromis politic", spune Blocul National Sindical

publicat 2024-09-17 21:30:08 (Libertatea)

Portofoliul atribuit Romaniei de Comisia Europeana este o alegere politica discutabila si un compromis politic, spune Blocul National Sindical Blocul National Sindical (BNS) a transmis marti, 17 septembrie, ca „a luat act cu surprindere” de informatia potrivit careia presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a oferit comisarului european Roxana Minzatu portofoliul Competente si Educatie, Locuri de munca, Drepturi sociale si Demografie in viitoarea Comisie Europeana, considerandu-l „o alegere politica discutabila”. „Ne exprimam public […]

Alte stiri de la Libertatea:

Coreea de Nord anunta ca a testat un nou tip de racheta balistica tactica, "echipata cu o ogiva foarte mare"
Mircea Geoana si Marcel Ciolacu sunt favoriti sa intre in turul al doilea la alegerile prezidentiale, conform unui sondaj INSCOP. Nicolae Ciuca, depasit de Lasconi, Sosoaca si Simion
Laura Cosoi, dans lasciv cu Toto Dumitrescu, sarut pasional cu Jorge si un slalom permanent printre barbati in filmul "Retreat Vama Veche"
Mihai Constantin, despre mutarea Guvernului la Parlament, din 2025: "E nevoie, din ratiuni de protocol si securitate, sa fie definit un perimetru foarte clar"
David Popovici a dezvaluit ce-si doreste sa faca dupa retragere: "Sunt doua businessuri"
Un piton urias a incercat sa inghita o femeie de 64 de ani. Calvarul a durat doua ore
Lora si Ionut Ghenu, in fata ofitelului de stare civila. Artista si partenerul ei se casatoresc astazi, dupa 9 ani de relatie. "Sunt fericita!"
"Regina escrocheriilor" impresionat la debutul in "Dancing With the Stars", unde a aparut cu bratara de urmarire la glezna: "Mi-ai taiat rasuflarea"
Rusia avanseaza in regiunea Kursk, anunta generalul Apti Alaudinov
Asa sa alegi tricouri promotionale potrivite pentru evenimente corporative
SIVADOC, solutia pentru managementul documentelor care te scapa de haosul hartiilor de la birou
Succes in afaceri pentru Nicolai Tand. Din ce face bani bucatarul, care e si concurent la Asia Express 2024: "Regret in viata asta ca n-am facut studii"
Doi oameni ai lui Ramzan Kadirov au fost ucisi in atacul de langa Kremlin, de la compania celei mai bogate femei din Rusia
Zilele Bucurestiului 2024. Programul evenimentelor pe 21 si 22 septembrie
Soldatii rusi si-au prezis moartea pe retelele sociale, dupa ce comandantul "Bestia" i-a trimis in prima linie: "Plecam la atac. Daca nu ne intoarcem, iata realitatea"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.