EMAG

Podacstul lui Ionut Vulpescu - invitat, Vasile Ernu (sezonul 3, episodul 39)

publicat 2024-07-08 16:00:02 (Adevarul)

Podacstul lui Ionut Vulpescu - invitat, Vasile Ernu (sezonul 3, episodul 39) Nascut in URSS (Polirom 2006), povestea vietii lui, tradusa in rusa, bulgara, spaniola, italiana, maghiara, poloneza si georgiana, a facut inconjurul lumii pe care o cunoaste si de care se simte profund legat.

Alte stiri de la Adevarul:

Cum au murit 3 membri ai unei familii intr-un bloc din Bistrita: abia venisera din Spania, pentru un eveniment in familie
Interventie dramatica in Capitala. Un barbat a sarit de la etaj, dar a fost prins de politisti si pompieri
Ciolacu, prima reactie in scandalul Sosoaca: "CCR trebuie sa prezinte rapid motivarea, altfel, vorbim de o vulnerabilitate a sistemului democratic"
INTERVIU Mihai Mitrica, director fondator Anim'est: "Animafilm este precum o cladire avariata: e mai sigur si mai ieftin sa o darami si sa o construiesti de la zero"
Diana Sosoaca si-a depus din nou candidatura la BEC. "Neconstitutionala CCR a mentionat opinii jurnalistice si politice"
Regretele unei tinere care nu gaseste serviciu de 4 ani: "Daca as fi stiut asta, nu as fi petrecut atat de multi ani in facultate"
Cine castiga dupa eliminarea Dianei Sosoaca din cursa electorala. Sociolog: "Ma simt tanar ca-n 2000"
Momentul in care un avion rus de lupta doboara propria drona, un model experimental rar, deasupra Ucrainei
Ludovic Orban, dupa decizia CCR: "Nu! Nu voi varsa nicio lacrima"
Alerta la Constanta. Un muncitor a disparut in mare, dupa ce a cazut de pe o macara
Monica Niculescu si Gabriela Ruse, cuplul perfect. Romancele sunt campioane la Hong Kong
Cine e femeia care a scos-o pe Sosoaca din cursa pentru prezidentiale: "Multumesc bunului Dumnezeu! Cand a devenit europarlamentar m-a dat afara"
O studenta care sta intr-un camin din Regie a ajuns la medic: "Era muscata toata de plosnite. Administratia a spus ca e treaba lor ca-s nespalate"
Donald Trump isi face campanie electorala in locul tentativei de asasinat. La eveniment a fost prezent si prietenul lui, Elon Musk
Monica Iagar, membru marcant in partidul AUR: "Pe baiatul meu il cheama Vladimir, dupa Vladimir Putin"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.