EMAG

Pepe a aratat video compromitator in care ar aparea Raluca Pastrama. Artistul ii aduce acuzatii grave fostei sotii: "Am depus filmarile in instanta"

publicat 2024-10-22 10:00:14 (Libertatea)

Pepe a aratat video compromitator in care ar aparea Raluca Pastrama. Artistul ii aduce acuzatii grave fostei sotii: Am depus filmarile in instanta Pepe si Raluca Pastrama sunt departe de a incheia scandalul care a izbucnit recent intre ei. Cei doi fosti soti isi aduc acuzatii grave. Scandalul dintre Pepe si fosta sa sotie, Raluca Pastrama, continua sa escaladeze, atingand noi culmi de tensiune. Dupa ce Raluca a lansat acuzatii grave la adresa artistului si tatalui celor doua […]

Alte stiri de la Libertatea:

Metoda de intimidare "Aici locuieste Carpaci" s-a extins in zona de case noi a Timisoarei: "Iti zic. Nu te baga! Lasa terenul ala asa cum e!"
Elena Merisoreanu tuna si fulgera, dupa ce o colega de breasla i-a adus mai multe acuzatii. Cum s-a aparat interpreta de muzica populara?
Greenpeace blocheaza proiectul Neptun Deep. ONG-ul a dat in judecata Guvernul
Reactia Marei Banica dupa ce a vazut filmarea compromitatoare in care ar aparea Raluca Pastrama: "M-a marcat foarte tare ce am vazut"
Cum arata fiica lui Mihai Gainusa. Eva a implinit 19 ani: "Am cine sa-mi aduca, la batraneste, un pahar cu... vin"
Detalii nestiute din viata Andreei Raducan. Fosta gimnasta si-a deschis sufletul. "Mie mi-au atras atentia barna si, mai apoi, o groapa cu bureti"
Georgia e presata sa deschida al doilea front si sa lupte cu Rusia "din padure", ca partizanii, acuza fostul premier Bidzina Ivanisvili
Marcel Ciolacu, intrebat daca va fi dat afara din PSD, daca pierde alegerile: Trebuie sa ma clarific eu daca mai sunt un plus dupa esec
O contabila de la MAE este acuzata ca a platit salarii false iubitului ei si fiului acestuia, desi nu erau angajati la minister
Coreea de Nord dezminte informatiile privind trimiterea de soldati in Rusia pentru razboiul din Ucraina: "Zvonuri neintemeiate"
FRF a rupt parteneriatul cu sponsorul Nordis dupa scandalul imobiliar si ancheta DIICOT
Levent Sali si-ar fi batut sotia la 2 luni de la nunta. Acuzatiile grave facute de Dalia: "Diavolul realitatii mele"
Adela si Radu Valcan, detalii despre pensiunea de la Vama Veche, la un an de cand a fost deschisa. Ce spun despre colaborarea cu Smiley, Gina Pistol si sotii Fodor. "De regula apar tensiuni"
Diana Matei a ramas insarcinata cu tripleti, dar a intrerupt sarcina la sfatul medicului: "A fost o perioada din viata mea absolut ingrozitoare"
Vladimir Putin gazduieste Summitul BRICS. Rusia vrea un sistem alternativ de plati internationale, imun la sanctiunile occidentale



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.