EMAG

Orasul din Romania in care, incepand de astazi, pretul gigacaloriei este dublu

publicat 2025-01-01 13:15:09 (Click)

Orasul din Romania in care, incepand de astazi, pretul gigacaloriei este dublu Locuitorii municipiului Ploiesti vor plati, incepand cu 1 ianuarie 2025, aproape dublu pentru energia termica utilizata pentru incalzire si aaa calda, fata de luna precedenta.

Alte stiri de la Click:

Romania a exportat zeci de tone de carne de vita anul trecut. La ce suma record au ajuns profiturile incasate
Cum sa prajesti pestele pentru a nu face fum in toata casa! Trucul acesta te scapa de mirosul neplacut. Cea mai delicioasa reteta
3 zodii vor avea parte de o perioada cu adevarat magica. Dupa 15 februarie toate dorintele li se vor implini
Ce puneau ardelencele, in 1973, in ciolanul de porc cu fasole alba. Reteta autentica
De ce nu trebuie sa ne uscam rufele in casa pe timp de iarna. Riscul major de sanatate la care ne expunem
Care sunt orasele din Romania cu cea mai buna calitate a vietii. Capitala, la coada clasamentului
Emotii mari pentru Anca Serea. David, fiul cel mare, isi face implant de par
Trasaturile faciale care indica mult succes, bani si iubire! De ce dintii joaca un rol important-Fizionomist Ciprian Cucu: "Aceasta e o trasatura des intalnita la lideri"
Alexandru Papadopol si-a parasit iubita inainte de nunta! Tatal acesteia, declaratii socante: "Domnului actor ii este rusine cu noi"
Care solist din Akcent canta iar cu Adi Sina: "A venit de la Londra, dupa 17 ani." Din ce meserie isi castiga banii Marius Nedelcu?
Secretul solistei Gherghina Stancu, pentru un ten perfect: "Imi spal fata cu roua de pe flori." Crema de 18 de lei folosita de artistele "Generatiei de Aur"
Ce beau italienii dupa fiecare masa, pentru a nu le pica greu mancarea la stomac. Asa reusesc sa se simta mereu "usori", indiferent ce mananca
Simona Halep s-a retras! "Ca sa fiu competitiva necesita mult mai mult si acum nu se mai poate"
Stenograme ireale din dosarul Nordis. Cum a cheltuit Laura Vicol peste 453.000 de lei din banii clientilor, in doar doua zile
Icre de branza, un aperitiv delicios. Asa se preparau in anul 1957 si nu lipseau de pe masa romanilor



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.