EMAG

Oana Roman, scoasa la cina la un restaurant luxos din Capitala! Cine este "persoana misterioasa" care i-a facut un asemenea cadou. FOTO

publicat 2024-09-30 20:30:04 (Click)

Oana Roman, scoasa la cina la un restaurant luxos din Capitala! Cine este persoana misterioasa care i-a facut un asemenea cadou. FOTO Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute si mai titrate vedete din Romania, a fost tratata regeste de catre o persoana extrem de draga sufletului ei. Fiica lui Petre Roman a imortalizat momentul si a detaliat, pe larg, despre ce a fost vorba.

Alte stiri de la Click:

Actorul-profesor Victor Yila, de la "Voua", e dezamagit de studentii lui de la Constructii: "Unii sunt bata, altii-s miserupisti!"
Horoscop marti, 1 octombrie. Un nativ isi scoate din sarite partenerul din cauza discutiilor despre bani
Smiley si Gina Pistol, evacuati din hotel in miez de noapte: "Gina, ia haltul pe tine, geanta cu bani si vedem noi ce si cum"
Adevaratul motiv pentru care Mihaela Tatu a divortat de primul sot: "Nu-mi plac barbatii copii, pe care sa te apuci sa ii cresti"
Ce se ascunde, de fapt, in interiorul unei persoane care vorbeste foarte incet. Explicatia uluitoare a expertilor: "Explozia te uimeste"
Elena Merisoreanu se resimte si acum dupa Covid! "Am crezut ca mor de data asta! Respir greu, tusesc"
Cine a fost femeia care a "spart gheata" in inima lui Pavel Bartos in adolescenta. Prezentatorul Tv a facut dezvaluiri inedite: "Am scris la scrisori..."
Clatite pufoase cu mere, cel mai delicios desert de toamna. Se prepara usor si ai nevoie doar de cateva ingrediente
Gabriela Cristea si-a bagat fanii in panica! Si-a facut un tatuaj si multi s-au grabit sa o judece: "Te-a gasit nebunia la 50 de ani?!"
In sanii goi, pe covorul rosu! Ce bruneta celebra a intors toate privirile
TOP 5 destinatii de poveste aflate la doar cativa kilometri de Bucuresti
Acoperamantul Maicii Domnului, 1 octombrie. Ce nu ai voie sa faci, sub nicio forma, in aceasta zi sfanta
Poftiti in barul lui James Bond! Este unic in lume
Cum se simte Andreea Popescu dupa abdominoplastie! Se mira si ea cat e de slaba acum! Ce interventie e musai sa isi mai faca acum!
Romanii si-au scos de la naftalina cojoacele "alendelon" si le vand pe bani frumosi: "Moda a revenit brusc, dupa decesul actorului". Cat costa un cojoc second hand?



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.