EMAG

Mihaela Cambei, vicecampioana olimpica, si-a spus povestea la "Prietenii lui Ovidiu": "Merg machiata inclusiv la antrenamente, iar asta m-a ajutat!" + Fotbalistul preferat: "Imi place nebunia lui"

publicat 2024-09-25 21:15:07 (Gazeta-Sporturilor)

Mihaela Cambei, vicecampioana olimpica, si-a spus povestea la Prietenii lui Ovidiu: Merg machiata inclusiv la antrenamente, iar asta m-a ajutat! + Fotbalistul preferat: Imi place nebunia lui Mihaela Cambei, vicecampioana olimpica la haltere - categoria 49 kilograme, la Jocurile Olimpice de la Paris si-a spus povestea la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". Tripla campioana europeana de seniori in 2023 si 2024 si medaliata cu argint si bronz la smuls, la Mondialele din 2022, respectiv 2023, "filmul" Mihaelei poate inspira generatiile viitoare.- Ai plecat din orasul natal, din Dofteana, pentru haltere. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

EXCLUSIV Mihaela Cambei, rateaza Campionatele Mondiale din decembrie: "Cotul mainii stangi inca mai ma doare. Nu este vindecat de la Paris"
EXCLUSIV Secretele Mihaelei Cambei: "La antrenamente merg machiata! Prind mai multa incredere in mine si ma simt fresh"
EXCLUSIV Mihaela Cambei: "Am plecat la noua ani de acasa! Sunt recunoscatoare ca acum ma pot descurca in viata"
EXCLUSIV Povestea vicecampioanei olimpice Mihaela Cambei: "Nici macar nu stiam ca exista sportul asta! Am iesit direct campioana europeana"
EXCLUSIV Detalii nestiute despre Mihaela Cambei: "Cu baietii cum sa stam? Eu stau bine. Ha, ha, ha! Am multe mesaje, dar nu le-am deschis"
EXCLUSIV Alimentul preferat al Mihaelei Cambei: "Slanina cu ceapa si rosii!" » Mancarea de pe primul loc? "Cartofii prajiti si cu aripioare"
Capitanul celor de la RFS putea ajunge la FCSB: "E foarte bun, l-am urmarit"
Vassaras a analizat faza reclamata de Gigi Becali si Mihai Stoica in FCSB - Petrolul si a dat un verdict fara echivoc
Mihai Stoica, enervat de un expert de la TV: "Cine este? Lasati-ma cu el, spune niste bazaconii..."
Dinamo poate egala vineri un record vechi de pe vremea cand se lupta la titlu si visa la grupele Champions League
Caz ULUITOR in Liga 3: au folosit pe fals un sud-american pe post de roman U19 si l-au prezentat arbitrului ca jucator surdomut si analfabet! » "Romanii sunt niste jeguri!"
FCSB a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu RFS, din Europa League
Elias Charalambous a analizat-o pe RFS si a tras concluzia: "Suntem favoriti doar datorita numelui"
FCSB are un program incarcat, dar Risto Radunovic nu e speriat inainte de FCSB - RFS: "Sunt increzator ca putem lega o serie de victorii"
Risto Radunovic, conferinta de presa inainte de FCSB - RFS: "Intalnim o echipa buna, cu calitate" + Ce spune de revenirea pe Arena Nationala



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.