EMAG

Larisa Iordache, interviu sincer ca o carte deschisa: "Ce-as schimba in viata mea? Sa petrec mai mult timp cu mama!" » Totul despre fetita si sotul ei: "Nu eram sigura ca il pot iubi exact cat el merita!"

publicat 2024-10-25 12:00:18 (Gazeta-Sporturilor)

Larisa Iordache, interviu sincer ca o carte deschisa: Ce-as schimba in viata mea? Sa petrec mai mult timp cu mama! » Totul despre fetita si sotul ei: Nu eram sigura ca il pot iubi exact cat el merita! Larisa Iordache (28 de ani), fosta gimnasta medaliata olimpica, mondiala si europeana, castigatoare a medaliei de bronz in proba pe echipe la Jocurile Olimpice din 2012, cvadrupla medaliata mondiala si de 12 ori medaliata europeana isi spunea povestea de viata "La feminin".Totul despre inceputurile carierei la Onesti, despre greutati, cantonamente si viata din spatele reflectoarelor. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Tragedia prin care a trecut sotia lui Tyson Fury cu o zi inaintea luptei cu Oleksandr Usyk: "Nu i-am putut fi alaturi"
Costin Curelea a anuntat lista stranierilor Romaniei U20 pentru meciurile cu Portugalia si Italia
Roberto Mancini, dat afara de sauditi! Cati bani a pierdut + vedeta care l-ar putea inlocui
Mircea Lucescu a anuntat lista convocarilor preliminare pentru meciurile cu Cipru si Kosovo
Andreea, detalii despre casnicia de 21 de ani cu George Ogararu: "Am asteptat «sa imi vina randul»"
Cel mai mare salt in raport cu adversarele sale ca sanse de calificare in play-off fata de startul grupei. FCSB e cotata cu 65% sa termine parcursul in Top 24!
Decizie radicala in Belgia » Fara premieri in bani pentru campionii olimpici, mondiali si europeni
De ce mizeaza Grigore Sichitiu pe Rapid in derby-ul cu FCSB
Zeljko Kopic, declaratii inaintea duelului cu FC Hermannstadt: "Astept reactie buna dupa derby, ca sa mergem acolo sa luam punctele" + Mesaj pentru Adrian Sut si ce spune despre echipa de handbal
GSP Live » Leo Grozavu despre posibilitatea de a prelua pe FC Hermannstadt daca Maldarasanu va fi demis: "Nu are rost sa discutam"
"Fara imagini, fara placi comemorative, fara busturi" » Elvetienii remarca dezinteresul total al organizatorilor turneului de la Basel fata de Roger Federer
Adi Ilie nu a inteles strategia lui Gigi Becali cu Rangers: "Mai bine le dadeam primele 45 de minute, ma asteptam la Chiriches in alta pozitie"
Partenera titularului de la Rapid a castigat premiul pentru cel mai bun podcast: "Wow! Imi place atat de mult meseria mea"
GSP Live » Leo Grozavu despre meciul facut de Malcolm Edjouma cu Rangers: "A fost din alt film. Nu a facut nimic bine"
Dinamovistul care se gandeste doar la Hermannstadt, nu si la urmatorul Derby de Romania: "I-am vazut putin aseara, apoi am avut alte lucruri de facut acasa"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.