EMAG

Joaca in cupele europene si se cere in nationala lui Mircea Lucescu: "Cu tot respectul, dar nu joc cu Slobozia"

publicat 2024-10-14 11:00:12 (Gazeta-Sporturilor)

Joaca in cupele europene si se cere in nationala lui Mircea Lucescu: Cu tot respectul, dar nu joc cu Slobozia Marco Dulca (25 de ani), mijlocasul celor de la Celje (Slovenia), considera ca ar merita sa fie convocat de Mircea Lucescu la echipa nationala a Romaniei. Marco Dulca joaca pentru Celje din septembrie 2023. In acest timp mijlocasul a adunat 36 de meciuri si o pasa decisiva in tricoul echipei cu care a iesit campion la capatul sezonului trecut. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Acum au dezvaluit: Manchester United a fost refuzata de antrenorul-revelatie din Bundesliga!
Raul Rusescu spune care ar fi cei 3 atacanti pe care i-ar convoca acum la nationala
Povestea grecului care a jucat in Romania in anii comunismului » Legatura lui cu celebrul caz "Dosarul Transferurilor" + Ce mare talent din Romania l-a dezamagit: "E un episod pe care nici nu vreau sa mi-l amintesc"
Provocare pentru Dan Sucu » Evenimentul pregatit de Rapid: "Plateste cineva pentru transferurile gresite din aceasta vara?"
"Toti stelistii din Ardeal..." » "U" le-a oferit "bobocilor" din Cluj-Napoca carnete cu cantece scandaloase ale galeriei: "Din greseala, nu am tiparit versiunea «clean»"
A primit o suspendare de 40 de meciuri si si-a deschis cont pe o platforma pentru adulti! A luat 2.000 de euro in 24 de ore: "Am scapat de rusinea de a-mi arata corpul"
Marturie cutremuratoare a unui fost jucator: "Mai am intre 2 si 6 ani de trait"
Alerta terorista in Italia, cu 12 ore inaintea meciului cu Israel, din Liga Natiunilor
Marturia campioanei olimpice care a avut parte de bullying: "Veneam cu o pereche de pantaloni, cu o camasa si mai radeau! Erau copii foarte instariti, cu parinti foarte bogati"
Mananci seara foarte tarziu? Sfatul simplu de a scapa de acest obicei nociv, dat de un psihoterapeut
"Atacurile au fost personale" » Criticat ani in sir de Duckadam, Ciprian Tatarusanu a ripostat in premiera: "Stiti ce se intampla cand ne vedeam fata in fata la FCSB?!"
Dennis Man, pus la zid in ciuda evolutiei din Cipru - Romania: "Gresesti grav!"
Scotienii l-au vazut 18 minute pe Ianis Hagi in Cipru - Romania si au reactionat: "S-a putut vedea"
Parcurs impecabil pentru Romania in Liga Natiunilor + "Tricolorii" U21, meci decisiv pentru calificarea la Euro » GSP Live
Tatarusanu, dezlantuit la noul podcast GSP, "2 la 1": "Duckadam ma critica acid la TV, dar stiti ce se intampla cand ne vedeam fata in fata la FCSB?!"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.