EMAG

Ionut Negoita a dat raspunsul mult asteptat, dupa intentia dinamovistilor de a avea toata baza de la Saftica

publicat 2024-10-23 17:30:24 (Gazeta-Sporturilor)

Ionut Negoita a dat raspunsul mult asteptat, dupa intentia dinamovistilor de a avea toata baza de la Saftica Dinamo vrea sa cumpere baza de la Saftica, Ionut Negoita vrea sa o vanda, a transmis acest lucru pentru GSP.ro. Mai exista problema juridica ce trebuie rezolvata, intrucat suprafata este "blocata juridic"Dinamo vrea sa detina in proprietatea clubului din centrul Capitalei toata baza de antrenament de la Saftica. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Barcelona - Bayern, meciul serii in Liga Campionilor! Botoghina si Drejan fac spectacol in ultima editie EURO GSP si pun la bataie o minge "Sampion Lig"
FCSB a ajuns, in sfarsit, la Glasgow! Imagini de la sosirea campioanei Romaniei » Mesajul scurt al lui Tavi Popescu
Dinamo - Sporting, in runda #6 a grupelor Ligii Campionilor
Andy Roddick a criticat Six Kings Slam: "A fost ciudat, nu m-a interesat. Nu a avut sarmul pe care il are Laver Cup"
Dinamo asteapta suporteri mai putini la meciul cu FCSB in Cupa dupa infrangerea din campionat: "Din cauza rezultatului"
Iosif Rotariu isi aminteste o accidentare suferita intr-o partida pe Ibrox: "Unul dintre cele mai dure faulturi din istoria fotbalului"
CFR Cluj iese la atac dupa declaratiile lui Gigi Becali despre Dan Petrescu: "este ultima persoana care poate sa ne dea lectii. Istoria nu il ajuta"
Duminica, suntem "2 la 1" cu Daniel Niculae! Editie INCENDIARA: dezvaluiri din culisele Rapidului si totul despre "Dosarul Pyro"
Cine este Marco Di Bello, arbitrul de la Rangers - FCSB » De la cel mai bun debutant in Serie A la suspendare pentru erori impotriva aceleiasi echipe
Mesajul transmis de Boston Celtics, duelul intre Nike si Adidas, momentul special trait de LeBron si Bronny James » Cum a inceput noul sezon al NBA?
Bogdan Stelea, portarul care a aparat pe "Ibrox" in meciul Rangers - Steaua din Liga Campionilor din 1995, are un sfat pentru jucatorii de la FCSB: "Asa au sansa sa scoata cel putin 1 punct! In oficiale, i-am cam «calarit»!"
Surpriza pe care i-o pregateste Rangers lui FCSB » Antrenorul l-a chemat de la echipa a doua
Cum arata un mic-dejun sanatos? O antrenoare nascuta in Siberia da 3 variante simple: "Am vazut ca aici nu prea se consuma"
Titularul Rapidului, absent cu FCSB si Botosani
Un sahist a fost descalificat si arestat dupa ce a lovit o videografa la finalul unui meci » Reactia parintilor: "Suntem socati"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.