EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 18083 18084 Pag. urm. »

Sprijinul PSD pentru agricultura duce exporturile de cereale ale Romaniei la o crestere de 21%

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Sprijinul PSD pentru agricultura duce exporturile de cereale ale Romaniei la o crestere de 21% Partidul Social Democrat a demonstrat un angajament puternic fata de dezvoltarea agriculturii in Romania, investind sume record in sectorul agricol. Aceste eforturi au crescut exporturile de cereale romanesti, in anul comercial incheiat in iunie 2024, cu 21% fata de anul comercial 2023, chiar si in contextul unor provocari economice globale. Astfel, potrivit datelor statistice europene, […]The post Sprijinul PSD pentru agricultura duce exporturile de cereale ale Romaniei la o crestere... ...continuare.

Soferii vor fi anuntati prin SMS si e-mail cand le expira permisul, incepand din aceasta luna

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Soferii vor fi anuntati prin SMS si e-mail cand le expira permisul, incepand din aceasta luna Autoritatile au anuntat ca soferii ale caror permise de conducere sunt pe cale sa expire vor primi notificari prin SMS si e-mail. Directia Generala Permise de Conducere si Inmatriculari a introdus, incepand cu luna iulie, acest serviciu electronic pentru a sprijini conducatorii auto. Serviciul electronic, activ de la 1 iulie 2024, permite trimiterea de notificari […]The post Soferii vor fi anuntati prin SMS si e-mail cand le expira permisul, incepand din aceasta luna appeared first on... ...continuare.

Suplimentarea bugetului "Sanatatii" cu peste trei miliarde de lei

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Suplimentarea bugetului Sanatatii cu peste trei miliarde de lei Premierul Ciolacu a anuntat, joi, in sedinta de Guvern, suplimentarea cu peste trei miliarde de leiĀ  a bugetului Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate. "Suplimentam azi cu peste trei miliarde de lei bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate. Sunt credite de angajament aprobate pentru a asigura continuitatea contractelor dintre casele […]The post Suplimentarea bugetului "Sanatatii" cu peste trei miliarde de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Perchezitii DIICOT la CE Valea Jiului: Directorul Bebi Durbaca sub cercetare, controale ample dispuse de ministrul Burduja

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Perchezitii DIICOT la CE Valea Jiului: Directorul Bebi Durbaca sub cercetare, controale ample dispuse de ministrul Burduja Fortele de ordine, inclusiv politia, jandarmeria si procurorii de la DIICOT, au efectuat perchezitii la sediul Complexului Energetic Valea Jiului. Mai multe birouri, printre care si cel al directorului general Eusebiu Durbaca, au fost vizate. S-a solicitat prezentarea pontajelor. Operatiunea a avut loc in jurul pranzului, iar anchetatorii au cerut diverse documente in biroul directorului […]The post Perchezitii DIICOT la CE Valea Jiului: Directorul Bebi Durbaca sub cercetare, controale... ...continuare.

Alina Gorghiu felicita DIICOT: Peste 21.000 de comprimate de ecstasy au fost capturate

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Alina Gorghiu felicita DIICOT: Peste 21.000 de comprimate de ecstasy au fost capturate Alina Gorghiu a transmis un mesaj important, prin care felicita DIICOT pentru promptitudine si siguranta pe care o asigura tinerilor. Procurorii au capturat peste 21.000 de comprimate ecstasy, care urmau sa ajunga la festivalurile de muzica din Bucuresti si din tara. Alina Gorghiu, mesaj pentru DIICOT Alina Gorghiu a transmis ca au fost capturate peste […]The post Alina Gorghiu felicita DIICOT: Peste 21.000 de comprimate de ecstasy au fost capturate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Preturile, in scadere accelerata in urma plafonarilor PSD: Romania a ajuns cel mai ieftin stat din UE la alimente si bauturi nealcoolice

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Preturile, in scadere accelerata in urma plafonarilor PSD: Romania a ajuns cel mai ieftin stat din UE la alimente si bauturi nealcoolice Ultimele date Eurostat confirma politicile guvernamentale introduse din iunie anul trecut, o data cu venirea la Palatul Victoria a lui Marcel Ciolacu. Romania a ajuns la cel mai scazut nivel al preturilor la alimente si bauturi nealcoolice din Europa. Rezultatul vine in urma masurilor de plafonare a adaosului comercial la alimente de baza, dar si […]The post Preturile, in scadere accelerata in urma plafonarilor PSD: Romania a ajuns cel mai ieftin stat din UE la alimente si bauturi... ...continuare.

Crucea Rosie Romana, 148 de ani in slujba binelui

publicat 2024-07-04 19:30:14 (Puterea)
Crucea Rosie Romana, 148 de ani in slujba binelui Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania aniverseaza, pe 4 iulie, 148 de ani de activitate in slujba binelui. "De 148 de ani, Crucea Rosie Romana face bine si isi va continua misiunea umanitara, cu ajutorul sustinatorilor sai. Pentru a marca 148 de ani de activitate, Crucea Rosie Romana a pregatit un program special in […]The post Crucea Rosie Romana, 148 de ani in slujba binelui appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anuntul facut de Guvern dupa evolutia echipei nationale de fotbal a Romaniei la EURO 2024

publicat 2024-07-04 19:30:14 (ProTV)
Anuntul facut de Guvern dupa evolutia echipei nationale de fotbal a Romaniei la EURO 2024 Dupa evolutia nationalei la EURO 2024, Guvernul anunta ca va sustine financiar academiile de fotbal publice si private si tinerii care vor sa faca performanta. ...continuare.

Petitie pentru anularea ordonantei care ii lasa fara permis pe soferii testati pozitiv la droguri cu testele rapide

publicat 2024-07-04 19:30:14 (ProTV)
Petitie pentru anularea ordonantei care ii lasa fara permis pe soferii testati pozitiv la droguri cu testele rapide Soferii care refuza testarea rapida cu pentru droguri ramân fara permis pâna când sunt gata analizele de sânge. ...continuare.

Alegeri prezidentiale - primul tur pe 24 noiembrie, al doilea pe 8 decembrie. Alegerile parlamentare vor fi pe 1 decembrie

publicat 2024-07-04 19:30:14 (ProTV)
Alegeri prezidentiale - primul tur pe 24 noiembrie, al doilea pe 8 decembrie. Alegerile parlamentare vor fi pe 1 decembrie Dupa îndelungi negocieri si atacuri, Coalitia de Guvernare a ajuns la o varianta finala pentru alegerile prezidentiale si parlamentare. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 18083 18084 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.