EMAG

Hasdeu nu a putut sa treaca peste moartea fiicei sale, Iulia. Cum a luat legatura cu ea, chiar in Lumea de Dincolo si ce mistere ascunde castelul Cantacuzino

publicat 2024-10-03 16:30:03 (Click)

Hasdeu nu a putut sa treaca peste moartea fiicei sale, Iulia. Cum a luat legatura cu ea, chiar in Lumea de Dincolo si ce mistere ascunde castelul Cantacuzino Moartea prematura a Iuliei Hasdeu a creat o durere nemarginita in sufletul tatalui sau, Bogdan Petriceicu Hasdeu. Mult timp s-a vorbit despre legatura celor doi dupa decesul acesteia prin intermediul sedintelor de spiritism. Cum a decurs primul lor "dialog", aflati din randurile de mai jos.

Alte stiri de la Click:

Dubla aniversare pentru Romanita Iovan! Ce loc luxos a ales de ziua ei si alaturi de cine a petrecut: "Bucuria este maxima si infinita pentru amandoi"
Care este mancarea preferata a lui Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef, indragostit de un preparat simplu, dar gustos
O statuie cu Trump gol, expusa in Las Vegas
Horoscop vineri, 4 octombrie. Persoane din trecut revin in viata Varsatorilor, Pestii pun piciorul in prag
Radu Valcan, pe patul de spital! Prezentatorul "Insula Iubirii" a cerut ajutorul medicilor: "Am o familie care nu trebuie sa sufere"
Gestul socant facut de Vlad Gherman: s-a tuns la zero in fata fanilor. Se pregateste sa ajunga pe mainile medicilor
Ce de dive s-au maritat anul acesta! Ce rochii au purtat miresele
Perfecta pentru iubitorii de vin! Iata cat costa "casa-butoi"
Cum arata in prezent mormantul Ilenei Sararoiu. Imagini virale de la locul de veci al artistei
Femeia care i-a sucit mintile lui Tavi Clonda, inainte sa o cunoasca pe Gabriela Cristea. Putini au stiut
Ce comoara ascunde Sofia Vicoveanca in apartamentul ei din Suceava? Ce spune despre retragerea din muzica, la 83 de ani: "Inca ma tine vocea!"
Cat costa o zi de cazare in complexul Andreei Esca, in luna octombrie. In trecut turistii se plangeau de conditii care lasa de dorit
Final de drum pentru Simona Halep: romanca, eliminata de la Hong Kong
Mario Fresh n-a avut nevoie de facultate. Motivul pentru care artistul nu a urmat studii superioare: "Oricum nu simteam nevoia de o diploma"
Tot mai multe gospodine pun o ceapa in baie. De ce fac, de fapt, acest lucru



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.