EMAG

Grecul care stie si PAOK, si FCSB: "Doar daca inchideti culoarele si jucati cu forta si cu personalitate". Unde l-ar vedea jucand pe Darius Olaru

publicat 2024-10-03 09:00:07 (Gazeta-Sporturilor)

Grecul care stie si PAOK, si FCSB: Doar daca inchideti culoarele si jucati cu forta si cu personalitate. Unde l-ar vedea jucand pe Darius Olaru Simos Roumpoulakou, 32 de ani, ex-UTA, ex-Chindia, a scos in evidenta punctele forte ale celor de la PAOK Salonic in meciul cu FCSB (joi, 22:00) si importanta lui Razvan Lucescu la echipa alb-negrilor. Grecul cu origini albaneze este fan Darius Olaru, a dezvaluit ce echipe apreciaza din Superliga Romaniei si spera sa revina ca antrenor, de aceasta data, in fotbalul nostruSimos Roumpoulakou, 32 de ani, cunoaste si fotbalul elen, si pe cel din Romania. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Prins in flagrant pe transmisiunea Champions League, in timp ce se pregatea sa prizeze!
Dinamo Bucuresti a revenit in cupele europene dupa 15 ani, iar fiul lui Costel si Nicoleta Grasu a fost principalul marcator
EXCLUSIV Mircea Geoana: "Daca vrem schimbarea adevarata in Romania, cred ca sunt cel mai bun reprezentant! Vom castiga impreuna aceste alegeri"
EXCLUSIV Mircea Geaona: "Avem strategie pentru orice in Romania asta, numai ca nu se aplica de niciodata! Rolul presedintelui este sa aiba si ritmul la toba"
EXCLUSIV Mircea Geoana fata-n fata cu presedintele Erdogan: "«Ce spuneti de Hagi?». S-a trezit brusc! Efectiv s-a trezit brusc, parca a fost electrocutat?"
EXCLUSIV Mircea Geoana, despre sportul romanesc: "Doamna Lipa nu poate sa bata cu pumnul masa la sedinta de Guvern, pentru ca nimeni nu o asculta"
EXCLUSIV Mircea Geoana: "David Popovici este nu doar un fenomen, dar este si o voce a constiintei tinerilor din Romania"
EXCLUSIV Mircea Geoana: "Sa tin cu Rapid a fost un accident pentru ca tatal meu tinea cu Craiova! Am un respect masiv pentru suporterii lui Dinamo"
EXCLUSIV Donald Trump sau Kamala Harris? Mircea Geoana: "Avantajul este ca-i cunosc, dar sunt cele mai stranse alegeri din Statele Unite"
EXCLUSIV Mircea Geoana si pasiunea pentru sport: "Am facut tenis si baschet, iar fotbal am jucat in echipa liceului. Am fost si arbitru"
Junior Morais, invitatul zilei la GSP Live
Simona Halep - Anna Blinkova, LIVE de la ora 12:00, in al doilea tur la WTA Hong Kong
Simona Halep - Anna Blinkova nu este televizat in Romania » Unde poate fi vazut meciul
Gabriela Ruse - Ajla Tomljanovic, in turul al doilea de la Hong Kong
Verdict in cea mai controversata faza: "Radu Petrescu putea sa fluiere. Upamecano a avut noroc"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.