EMAG

Godzilla Voxel Wars va fi lansat pe Nintendo Switch

publicat 2024-10-24 16:45:20 (Gazeta-Sporturilor)

Godzilla Voxel Wars va fi lansat pe Nintendo Switch Dezvoltatorii unui joc de strategie unic, numit Godzilla Voxel Wars, au anuntat un port pentru Nintendo Switch.Conform anuntului facut de TOHO Games, Godzilla Voxel Wars, disponibil in prezent doar pentru PC, va fi lansat pe Switch prin Nintendo eShop in februarie 2025.De ce ne place Godzilla Voxel WarsDaca esti fan al jocurilor de strategie puzzle si iti place stilul pixel art din Minecraft, Godzilla Voxel Wars este exact ce cauti. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Cosmarul Romaniei la Mondialul din '90 prefateaza duelul Rangers - FCSB: "Asa trebuie sa joace. Daca nu inscrie prima, Rangers se panicheaza, iar fanii se intorc impotriva echipei"
Gheorghe Mustata, liderul galeriei FCSB, prezent la Glasgow pentru partida cu Rangers: "De ce sa nu speram la o victorie?"
"Vom avea o intalnire cu echipa" » Anuntul suporterilor lui Dinamo, inaintea meciului de la Sibiu
Decizia luata inainte de FCSB - Rapid! Sumudica poate schimba planul: "E adevarat, dar nu excludem posibilitatea"
Fostul antrenor de la Juventus a anticipat viitorul transfer al lui Radu Dragusin: "Au nevoie de doi jucatori pe post"
Donald Trump sau Kamala Harris » Un fost campion olimpic la atletism stie cine va castiga cursa prezidentiala
Mircea Rednic si-a luat tare jucatorul: "E cu frana de mana trasa"
Hamroun n-a uitat de FCSB si critica in doua puncte campioana: "E o problema cu Becali"
Steam si PlayStation Network: Cum sa iti conectezi conturile
Dennis Man, lider intr-un clasament unic in Serie A » L-a lasat in urma pe Kvaratskhelia
Rangers - FCSB » Ros-albastrii cauta a treia victorie in Europa League! Comentam impreuna cu Raul Rusescu la GSP Live Special
Inainte de Trofeul Carpati, Florentin Pera a vorbit despre Laslo, Dindiligan si Seraficeanu » "Obiectivul nostru principal este..."
Banel Nicolita a calculat cate puncte va face FCSB in Europa League + Pronostic curajos pentru Superliga: "5 ani de acum incolo..."
Numarul urias de bilete vandute la Romania - Cipru » Jumatate din Arena Nationala este ocupata deja pentru ultimul meci din Liga Natiunilor
Rascoala impotriva lui Vipers Kristiansand, clubul care isi anuntase falimentul: "Scandalos! E dopaj financiar, nu e drept fata de cluburile de buna credinta din handbal"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.