EMAG

Fostul fotbalist a iesit la atac dupa plecarea lui Edi Iordanescu de la echipa nationala: "A plecat de la mai multe echipe si s-au descurcat si fara el"

publicat 2024-09-08 14:00:07 (Gazeta-Sporturilor)

Fostul fotbalist a iesit la atac dupa plecarea lui Edi Iordanescu de la echipa nationala: A plecat de la mai multe echipe si s-au descurcat si fara el Giedrius Arlauskis (36 de ani) a declarat ca plecarea lui Edi Iordanescu (45 de ani) nu este un mare minus pentru echipa nationala avand in vedere revenirea lui Mircea Lucescu (79 de ani).Edi Iordanescu a ales sa nu isi mai prelungeasca contractul cu echipa nationala dupa Euro 2024. FRF l-a numit selectioner al Romaniei pe Mircea Lucescu. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Mattias Kait, dupa Rapid - U Cluj: "Nu se poate sa nu dam niciun sut pe poarta. Acasa nu ar trebui sa ne gandim nici macar la egal"
Viorel Moldovan, intrebat frontal: "Cat timp ii va lua Rapidului sa ajunga la nivelul dorit?" » Cum a raspuns presedintele giulestenilor
Viorel Moldovan, presedintele Rapidului, a analizat infrangerea cu U Cluj: "Aveam asteptari mari de la acest joc, cautam prima victorie pe teren propriu"
Rapid - U Cluj 0-2. Marius Sumudica, concluzii la finalul meciului din Giulesti: "Nu se poate sa nu ai atitudine cu asemenea public in spate"
Rapid - U Cluj 0-2. Alexandru Chipciu, concluzii la finalul partidei: "Imi place atunci cand lumea zice ca nu suntem destul de buni!
Rapid - U Cluj 0-2. Dan Nistor, marcatorul golului 2 in Giulesti: "Varsta e doar un numar, asta la transmit contestatarilor"
Rapid - U Cluj. Marius Sumudica a rabufnit la conferinta de presa: "Ma deranjeaza lipsa de atitudine! Sper sa nu fie vorba si de neputinta"
Rapid - U Cluj 0-2. Ioan Ovidiu Sabau, concluzii dupa succesul din Giulesti: "Sunt multumit, echipa arata bine"
Andrei Ratiu, erou in Spania! » Romanul a marcat primul gol in La Liga cu o executie formidabila
Alexandru Chipciu, imediat dupa victoria lui U Cluj cu Rapid: "Sunt la a doua tinerete"
Marius Sumudica a intrat in direct si a rabufnit dupa infrangerea cu U Cluj: "Nu se poate asa ceva! Nu accept"
Marea temere a lui Ioan Ovidiu Sabau, chiar daca U Cluj este lider in Superliga: "Asta sper"
Cristi Sapunaru, dupa ce Rapid a pierdut cu U Cluj: "Am facut-o de oaie"
"Varsta e doar un numar" » Dan Nistor a dezvaluit secretul formei sale: "Asta mananc"
Rapid - U Cluj, Fanii "Sepcilor rosii" ii striga numele lui Gheorghe Multescu, suporterii Rapidului ii aplauda



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.