EMAG

Fiul Catangai isi striga fericirea printre lacrimi! Alex Padureanu a devenit tatic de fetita! "Te-am facut bunica, mama mea!" Primele poze cu bebelusa Cornelia!

publicat 2024-09-22 13:45:04 (Click)

Fiul Catangai isi striga fericirea printre lacrimi! Alex Padureanu a devenit tatic de fetita! Te-am facut bunica, mama mea! Primele poze cu bebelusa Cornelia! Fiul Corneliei Catanga a devenit tatic de fetita.

Alte stiri de la Click:

Jimmy Dub, adevarul despre cearta cu "Maluma de Romania". Cati bani primea Marcel de la Insula Iubirii pentru un eveniment
Gina Pistol rupe tacerea si spune adevarul despre relatia cu socrii ei. Cum se intelege prezentatoarea MasterChef cu parintii lui Smiley: "Nu stiau exact ce hram port"
Sofia Vicoveanca implineste 83 de ani. Care e, de fapt, numele ei real, din buletin: "Politistii ma recunosc dupa voce"
Motivul bataliei din Pantelimon ar fi o fata. Ranitii sunt sub paza la spital, iar orasul e impanzit de forte de ordine
Lidia Buble, in doliu. "Cand ti-am cantat ultima data, ai spus ca asa crezi ca se va auzi in cer"
Mormantul primului imparat al Chinei ii sperie pe arheologi. De ce le este frica sa-l deschida: "Nu a fost niciodata pradat"
Orasul din Romania care rivalizeaza cu Bucurestiul. Traiul e de 3 ori mai ieftin si la fel si locuintele
Cu cine l-a "tradus" Armina pe Marcel de la Insula Iubirii. A umblat cu un barbat celebru de la noi, in timp ce el era la filmari si a incercat sa ascunda totul
Efectul neasteptat al unei reguli care pe multi i-ar enerva. Au devenit celebri si acum stau cu orele peste program
De ce i-a aruncat Mihai Albu rochia de mireasa Iuliei?! "A tinut expres sa ia gaina, mai putin rochia" Ce s-a intamplat cu verighetele de la nunta?!
Nelson Mondialul a dezvaluit cat i-a cerut Andra pentru a canta o ora la nunta fiului sau. Ce pretentii ar mai fi avut artista
Cele 2 zodii carora sa nu le vorbesti niciodata despre relatia sau casnicia ta. Vor incerca mereu sa distruga totul
De ce se uita cainii in ochii stapanului cand fac treaba mare? Gestul, aparent banal, are o explicatie si nu trebuie ignorata
Unde au evadat Medana si Alin Oprea in plin scandal cu Larisa Uta? "Urmareste divortul nostru, dar o invit sa ne care bagajele"
Cum a reactionat un influencer canadian, dupa ce a incercat prima data coliva: "Cel mai maret tort pe care l-am vazut vreodata"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.