EMAG

Filmuletul care i-a emotionant pana la lacrimi pe internauti. "Numai mie mi s-a strans sufletul si mi-au dat lacrimile?!"

publicat 2024-09-29 10:45:04 (Click)

Filmuletul care i-a emotionant pana la lacrimi pe internauti. Numai mie mi s-a strans sufletul si mi-au dat lacrimile?! Vremea rea a facut ravagii in ultima vreme nu doar in Romania, ci in mai multe tari. Zeci de case si strazi au fost distruse de inundatii, iar mii de animale si-au pierdut viata. De altfel, un filmulet a devenit viral pe retelele de socializare si i-a emotionat pe internauti. Un sofer a filmat o tur

Alte stiri de la Click:

Rapid a ajuns la 133 de zile fara victorie acasa
Catrinel Sandu evalueaza pagubele uraganului Helene din Florida: "Nu e placut sa stai in casa si sa simti ca bubuie.."
Cine a fost primul iubit al Andreei Marin, barbat cu care a fost sapte ani. Ce meserie neasteptata are: "Se tineau de mana ca indragostitii"
Testul care pune in dificultate multi soferi din Romania! Ce masina trece prima
Ce mai face Keo, barbatul cu care Andreea Balan a avut cea mai lunga relatie. De ce s-au despartit, de fapt
Gustul care ne va aminti de copilarie. Mihaela Bilic ne spune care este cea mai buna paine din magazine
Nepoata lui Adi de la Valcea, supranumita Beyoncé de Romania, a facut furori la Vocea Romaniei! Smiley a exclamat: "Mama, ce aparitie!"
Trucul la care nu s-ar fi gandit nimeni! De ce trebuie sa ne punem ketchup in par?
Concurentul de la Vocea Romaniei care a fascinat-o pe Irina Rimes: "Daca aveam 19 ani, ma indragosteam de baiatul asta!"
Ce origini etnice au avut reginele Romaniei? Nu multi romani mai stiu astazi acest detaliu
Fiica lui Ilie Nastase s-a indragostit. Alessia s-a afisat cu noul iubit pe retelele de socializare: "Nu am inteles niciodata de ce fetele..."
Adrian Daminescu face dezvaluiri-soc, dupa ce s-a vindecat de cancer la plamani: "Fumez de la 7 ani!". Despre lupta cu boala: "Iadul pe pamant!"
Cod rosu de ploi torentiale in Galati! Vremea rea pune stapanire pe Romania. Capitala si alte 15 judete din Romania se afla sub Cod portocaliu si galben
"Urat, nepermis de urat" Cristina Siscanu, dezvaluiri despre fiul bolnav al lui Madalin Ionescu, Filip
Au dat mii de euro pe o vacanta de lux, dar au avut socul vietii lor. Ce a patit o familie de romani: "Toti ne radeau in fata"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.