EMAG

Filmul de pe Netflix care continua sa faca furori chiar si la 20 de ani de cand a fost lansat. A avut incasari record si e o adevarata capodopera

publicat 2024-10-18 23:30:08 (Click)

Filmul de pe Netflix care continua sa faca furori chiar si la 20 de ani de cand a fost lansat. A avut incasari record si e o adevarata capodopera Pe Netflix se gasesc mai multe filme vechi, insa unele dintre ele au fost aduse din nou in topuri. Printre acestea se numara productia "Patru frati", care a avut un real succes in urma cu 20 de ani si se pare ca romanii il vizioneaza si astazi la scara larga.

Alte stiri de la Click:

Cum sa slabesti 10 kilograme intr-o luna. Cele mai bune sfaturi oferite de cei care au reusit aceasta performanta
Orasul din Romania luat cu asalt de turisti din Franta, Cehia si Polonia: "Mi-a placut foarte mult ce am vazut"
Ce flori se planteaza in gradina in luna noiembrie. Gradinarii spun ca rezista cu succes inghetului
De ce au plans Irina Loghin si Gheorghe Turda, parintii lui Fuego, in "Impodobeste, mama, bradul!": "Ne-au coplesit!". Dezvaluirile artistilor, dupa 23 de ani
Ce i-a impresionat pe un cuplu de romani, care au revenit in tara dupa 8 ani petrecuti in Rusia, intr-un oras din Romania: "Totul arata ca un colt de rai"
Cladirea din Capitala care se demoleaza dupa 18 ani de la constructie. Nicusor Dan: "Beneficiarul autorizatiei s-a crezut smecher"
Romanii care au centrala de apartament, buni de plata. Vor achita o noua taxa, chiar de iarna aceasta. Cat si unde platesc?
Poftiti la "Festivalul dovlecilor"! In Parcul Titan s-a deschis o altfel de sarbatoare a toamnei
Ce ingrediente secrete folosesc gospodinele din Danemarca atunci cand fac chiftele. Reteta de care te vei indragosti
Stefan Banica Jr, emotionat pana la lacrimi de Violeta si de Radu. Pozele rare pe care nimeni nu le stia cu artistul: "Te iubesc enorm"
Caz socant in Focsani! O femeie a fost impuscata de un barbat, pe strada
Concurentul care a dat pe spate juriul de la Vocea Romaniei 2024: "Nu se intampla des sa ne calce pragul asemenea voci!"
Divele din showbiz cu care s-a iubit Stefan Banica Junior. Cate inimi a frant idolul femeilor din "Liceeni"
Cine ar fi fiul secret al Regelui Charles. Barbatul cere si test de paternitate
Zodii pentru care saptamana 21-27 octombrie va fi ca in filme. Li se schimba viata, au parte de minuni, norocul va fi de partea lor si simt ca sunt mai fericiti ca niciodata



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.