EMAG

FCSB, anunt important despre biletele pentru urmatorul meci din Europa League » Cum vor putea fi achizitionate tichetele

publicat 2024-10-10 19:30:14 (Gazeta-Sporturilor)

FCSB, anunt important despre biletele pentru urmatorul meci din Europa League » Cum vor putea fi achizitionate tichetele Cei de la FCSB au facut un anunt cu privire la biletele pentru meciul cu Rangers, care va avea loc la Glasgow joi, 24 octombrie, de la 22:00, in runda cu numarul #3 a grupei unice din Europa League. Campioana Romaniei a anuntat ca exista un interes foarte mare din partea fanilor romani care vor sa faca deplasarea in Scotia. Biletele se vor putea achizitiona doar in format fizic, chiar daca vor fi luate din Romania sau direct din Scotia. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Echipa nationala a Romaniei a ajuns in Cipru
Suporterii sunt optimisti inainte de Cipru - Romania: "4-0, minim! Poate sa marcheze si Nita, nu ne deranjeaza!"
CNA, postare oficiala cu care i-a scandalizat pe stelisti: "Csikszereda nu e Steaua!" » GSP a dialogat cu autorul: "Eu am scris, nu ne-a spart nimeni contul! Asta a fost intentia"
A venit mesajul lui Novak Djokovic la retragerea lui Rafa Nadal: "Cel mai mare impact asupra mea. Iti multumesc!"
Sumudica, reactie antologica la telefon, sunat de un egiptean in legatura cu Boupendza: "Permanent, prietene"
"«Finish, khalas!»" » Sumudica, reactie antologica la telefon, sunat de un egiptean in legatura cu Boupendza: "Permanent, prietene"
Cristian Tudor Popescu, categoric dupa anuntul momentului in sport: "Imi este tot mai greu sa ma uit, ma enerveaza jucatorii tineri"
Superstarurile din Europa fac front comun: "Am vorbit si greva este singura solutie!"
Cehia U20 - Romania U20, in a #3 a runda din Elite League
Ultimul "Vamos"!
Prin ce a trecut fiica lui MM Stoica la Salonic, cand a asistat la meciul PAOK - FCSB: "Daca ai sti ce faceau spectatorii dupa meci..."
Nou-venitul de la Manchester United, operat la inima » Afectiunea suferita si cat va lipsi de pe teren
Povestea unui roman stabilit de 20 de ani in Cipru: "A fost paradis aici, acum vreau sa ma intorc acasa! Stiti cat am platit curentul asta-vara?"
Dan Sucu va investi o avere in ProRapid 2.0! » Am mers sa vedem unde va fi ridicata de la zero noua baza de lux a giulestenilor
A intrat in direct si i-a decis soarta lui Marius Sumudica la Rapid: "Am ramas datori"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.