EMAG

EXCLUSIV Maria Mihalache viseaza la Jocurile Olimpice din 2028: "Suntem talentati, dar nu suntem sustinuti! Ma antrenez pe un stadion denivelat"

publicat 2024-10-18 10:00:21 (Gazeta-Sporturilor)

EXCLUSIV Maria Mihalache viseaza la Jocurile Olimpice din 2028: Suntem talentati, dar nu suntem sustinuti! Ma antrenez pe un stadion denivelat

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Eduard Novak, un nou atac taios la adresa Elisabetei Lipa: "Am citit declaratiile stupefiante ale dumneai. Nu numai ca este ilegal si imoral, dar frizeaza ridicolul!"
Rezerva sau viitor titular intre buturile FCSB? Zima versus Tarnovanu la 4 capitole esentiale: care sunt concluziile
Borussia Dortmund - St. Pauli, duel din etapa a 7-a in Bundesliga » Echipe probabile + cotele bookmakerilor
Marius Sumudica a explicat celebra faza cu farfuria, dupa eliminarea lui Pancu de la meciul decisiv cu Elvetia U21: "Asa mi-a spus inima"
Gradinescu si Cosmescu, rabufnire in scandalul premierilor de la canotaj: "162.000 de euro pentru un functionar care sta in birou?"
Postecoglou e furios pe Dragusin & comp.: "Explodez! Asta va fi terapia mea"
Echipa masculina de polo a Italiei a fost suspendata pentru 6 luni » Federatia Italiana de Natatie nu va face apel
Eduard Novak, o noua replica taioasa pentru Elisabeta Lipa: "Am citit declaratiile stupefiante ale dumneai, lipsite de substanta"
Gloria Buzau - Hermannstadt » Marius Maldarasanu e sub presiune! Formatiile probabile + cele mai tari cote
EXCLUSIV Maria Mihalache: "Am doua placeri vinovate care sunt la acelasi nivel. Dulcele si fast-food-ul! Mai am mici scapari, mici placeri"
EXCLUSIV Maria Mihalache, campioana si pe podium: "Am ajuns la niste prezentari de moda si am inceput sa fac primii mei banuti"
EXCLUSIV Maria Mihalache: "Cluburile au bani si nu vor sa plateasca un sportiv! Sper sa nu fie nevoie sa-mi iau un job din cauza banilor"
EXCLUSIV Maria Mihalache: "Nu simt ca eu ca persoana rezonez cu un psiholog sportiv! Nu prea aveau tupeu baietii sa-mi dea bullying"
EXCLUSIV Maria Mihalache a avut "un an de pauza groaznic": "Doua rupturi musculare! Horror, infiltratii, nu suportam sa merg"
EXCLUSIV Maria Mihalache, momente de cosmar la Grand Prix-ul de la Ierusalim: "Simteam ca urmeaza sa cad! Am facut comotie cerebrala"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.