EMAG

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Sunt fan FCSB! N-am nicio problema ca sunt fluierat. Pai dar ce, eu n-am fluierat pe stadion?!"

publicat 2024-10-23 21:15:35 (Gazeta-Sporturilor)

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: Sunt fan FCSB! N-am nicio problema ca sunt fluierat. Pai dar ce, eu n-am fluierat pe stadion?!

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: " Noi am stricat societatea! Imi doresc sa am o tara normala si sa am un presedinte normal care sa nu mai judece pe nimeni"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Romanii s-au saturat de certuri si e nevoie de o constructie a societatii. Trebuie sa aducem o normalitate. Si in sport si in politica"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Eu am votat primarul ca sa fie sef de club si sa-si dea el cu parerea, sa-l injure pe Becali, sa injure arbitrul?!"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Este evident ca statul a lalait-o 30 de ani! Ma intereseaza mai mult o lege buna a sportului si este evident ca suntem intr-un impas"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Nu cred ca Burleanu a avut totusi capacitatea de a-l aresta pe Gica Popescu! In niciun stat modern, european n-ar fi facut puscarie!"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Trebuie sa intelegem ca un primar nu este un patron de echipa de fotbal! Rostul primarului e cu totul altul"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, dezvaluiri din tinerete: "Mama ne mai atingea, eram trei baieti! Am invatat sa pescuiesc cu tata. Acolo a fost momentul cand eu m-am imprietenit cu tatal meu"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Eu o sa fac stadionul Dinamo! Romanii s-au cam saturat. Dom'le, tot timpul vin la televizor politiceni si ei explica"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Domnul Talpan s-a transformat intr-un fel de Gigi Becali. «Dom'le, e echipa mea, Steaua!». Nu e echipa domniei sale. Gigi Becali si-a bagat proprii bani"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, interventie clara in razboiul FCSB - Steaua: "Nu poti sa confisti un stadion pentru o disputa! Sunt un om calculat si incerc sa gasesc intotdeauna echilibru"
FCSB pe urmele lui Clinton, Mandela, Cruyff si Tyson » Cat a costat o cina cu Ferguson la hotelul de gala la care s-a cazat campioana in Scotia
A venit din Ucraina sa joace in Romania, iar in 15 luni a observat o diferenta majora fata de tara lui: "Am incercat, dar e foarte greu"
MARCEL CIOLACU, in dialog cu Ovidiu Ioanitoaia: "Talpan s-a transformat intr-un fel de Gigi Becali. Steaua nu e echipa domniei sale!"
Accidentare grava pentru capitanul lui U-BT Cluj-Napoca in duelul cu Hapoel Ierusalim
Cand poate iesi Dinamo din insolventa! Conducerea clubului a facut anuntul



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.