EMAG

EXCLUSIV Doina Melinte: "N-am avut niciun model in sport, nu mi-am dorit sa ajung ca cineva! Doar mamica mea a fost un model pentru mine"

publicat 2024-09-28 15:15:08 (Gazeta-Sporturilor)

EXCLUSIV Doina Melinte: N-am avut niciun model in sport, nu mi-am dorit sa ajung ca cineva! Doar mamica mea a fost un model pentru mine

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Valentin Suciu, antrenor Sepsi, inaintea duelului de "foc" cu FCSB + Ce spune Denis Harut despre intalnirea cu fosta echipa
Gica Hagi se teme de un fotbalist din Superliga: "Trebuie sa fim foarte atenti la el" + Cinci absenti pentru Farul la meciul urmator
Gica Hagi, inainte de Gloria Buzau - Farul: "Budescu e jucator talentat, intotdeauna trebuie tinut cont de asta"
Newcastle United - Manchester City: doar remiza pentru campioana pe St. James' Park. Clasamentul in Premier League
Fostul portar al nationalei Germaniei, amendat cu 135.000 de euro dupa ce a deteriorat garajul unui vecin cu o drujba
Lita Dumitru, mesaj pentru sefii Concordiei Chiajna: "Sa ramana acolo unde sunt, acolo le este locul"
Astrit Selmani, un car de nervi dupa al 6-lea gol marcat in 11 etape: "Pai te aperi!". Ce a zis despre FCSB
Ce-a patit sotia fotbalistului cand a ajuns in Botosani? "S-a dus la mall in Iasi, o suta de kilometri, si ne-a spus: «Mama, ce oras mare»!"
Secretele dezvoltarii masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercitiile ideale, cele mai mari greseli + alimentul-minune pentru muschi care costa doar doi lei
EXCLUSIV Fata Doinei Melinte are o relatie cu Denis Harut: "Ii mai dau si eu indicatii, nu de fotbal, de activitate si de viata sportiva"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Vreti sa ne dezvoltam? Sa investim in bazele sportive din Romania! Unele sunt si acum ca in anii '60!"
EXCLUSIV Doina Melinte si comunismul: "Am castigat 100.000 de dolari la New York. 30 la suta mi-au luat americanii si 30 la suta romanii"
EXCLUSIV Doina Melinte: "Daca aveam conditiile sportivilor de astazi, altfel ar fi aratat si rezultatele mele din cariera"
EXCLUSIV Doina Melinte, despre haosul din sport: "La Bacau, de 12 ani exista un spatiu de refacere-recuperare pentru sportivi care nu este functional"
EXCLUSIV Doina Melinte: "In sportul de performanta nu este numai munca. Trebuie sa ai o concentrare psihica foarte bine definita"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.