EMAG

Este Radu Dragusin in pericol dupa eliminarea cu Qarabag? Fundasul cu 60 partide la nationala a dat verdictul: "Nu e primul"

publicat 2024-09-27 15:00:09 (Gazeta-Sporturilor)

Este Radu Dragusin in pericol dupa eliminarea cu Qarabag? Fundasul cu 60 partide la nationala a dat verdictul: Nu e primul Dorin Goian, 43 ani, a analizat greseala lui Radu Dragusin din Tottenham - Qarabag, rememorand si un episod similar in care a fost protagonist, pe vremea cand evolua in Italia, la Palermo.Titularizat de Ange Postecoglu pentru debutul din Europa League, Radu Dragusin nu i-a rasplatit increderea australianului, fiind eliminat dupa doar opt minute de joc. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Fostul star al Barcelonei, prezentare unica in Rusia
Acuzatii grave in Liga 2: "Acolo decide cineva care nu este in club"
Tragedie la Campionatele Mondiale de ciclism de la Zurich » Muriel Furrer, o sportiva in varsta de 18 ani, a decedat
"Cel mai rau diagnostic posibil" in cazul lui Rodri: astazi a intrat in operatie
De ce se afla Christian Panucci si Roberto Donadoni la Bucuresti: "O pasiune nascuta cand eram la Real Madrid"
Barcelona, amendata de UEFA din cauza unui banner cu mesaj nazist la meciul cu Monaco » Incredibil ce a aparut in peluza: "Dezgustator si trist"
Protestele Craiovei, degeaba. FRF tine de regulament: "Nu sunt singurii in aceasta situatie"
Alexandru Pascanu, inainte de meciul cu Otelul: "Sunt nerabdator sa am o victorie in Giulesti"
Explicatia din spatele gestului lui Vlad Chiriches de la finalul meciului cu RFS: "Aceasta strategie este mult mai complexa"
Gigi Becali a anuntat in direct ce schimbari face la meciul cu Sepsi: "Doar ei mai raman titulari"
Ce parere are Marius Sumudica de meciul castigat de FCSB in Europa League contra celor de la RFS: "Mi se pare un rezultat normal dupa ce am vazut aseara. Puteau sa marcheze 7 goluri"
Mesajul lui Sumudica pentru Simona Halep cu ocazia implinirii varstei de 33 de ani: "Chiar daca stiu cu ce echipa simpatizeaza, ii doresc sanatate si sa revina cat mai repede"
Talismanul Otelului va fi in Giulesti » Detaliul care-i da sperante lui Dorinel Munteanu inainte de meciul cu Rapid
Candidat la golul campionatului in Romania, si-a facut calculele cu Dinamo: "Am accepta si asta" » Viata unui angolez in Botosani
Antrenorul Rapidului se confrunta cu probleme de lot inaintea meciului cu Otelul: "Am 3 jucatori incerti si Hromada e out" + Ce spune despre formatul Cupei Romaniei



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.