EMAG

Ela Craciun, la prima escapada romantica cu sotul, dupa mai bine de un an de zile: "N-am mai fost la Budapesta de la 18 ani"

publicat 2024-10-03 12:00:04 (Click)

Ela Craciun, la prima escapada romantica cu sotul, dupa mai bine de un an de zile: N-am mai fost la Budapesta de la 18 ani Ela Craciun si sotul ei, vacanta in doi la Budapesta.

Alte stiri de la Click:

Ce pot face romanii cu voucherele de vacanta care sunt aproape de expirare. Unde le pot folosi, de fapt
Fabrica gigant din Romania care a ajuns o ruina. Era printre cele mai mari din tara, producea la foc continuu pentru export, iar mii de persoane lucrau aici
Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a fost sau nu inselata? Artista a spus adevarul, cu lacrimi in ochi: "Suntem doua persoane care..."
Adevarat fata a vedetelor. Cum se comporta in realitate, cand se inchid camerele de filmat: "Betiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toti"
A fost un geniu in literatura, dar a murit int-un ospiciu. Poetul genial a murit sarac, iar ramasitele sale au ajuns in podul unei biserici
Georgica Cornu, lovit dur de soarta in plin scandal cu Marina Almasan! I-a murit si fratele! Ce zice despre fosta iubita? "Nu mai vreau sa..."
Trucul gospodinelor adevarate. Cum se curata corect masina de spalat pentru a scapa de bacterii si mirosuri neplacute. Cat de des trebuie repetat procesul
Serialul abia lansat pe Netflix, cu doar 9 episoade, care a facut ocolul planetei. E productia momentului, a rupt topurile si e un real succes
Unde se afla muntele in forma de piramida din Romania. De aici s-au extras tone de aur
Topeste 5 kilograme in numai trei zile. Secretul: dieta cu iaurt si cartofi
Ce asteptari are Sorin Mitrea ex Ro-Mania de la MasterChef: "Nu m-a surprins faptul ca Chef Bontea mi-a oferit sortul"
Ce mananca reputatul neurolog Constantin Dulcan, dimineata, la pranz si seara: "Are vitamine si e de 10 ori mai sanatos"
Ce sfat pretios i-a dat Stefan Banica fiului sau, Radu Stefan: "Tata mi-a spus sa..."
Ce a patit o femeie dupa 20 de ani de la o operatie
Socul trait de un roman care a venit in vacanta in Romania: "E mai bine la mine in Anglia"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.