EMAG

Efectele razboiului din Ucraina. Romania vrea sa revitalizeze Brigada din Europa de Sud-Est

publicat 2024-09-25 21:00:01 (Adevarul)

Efectele razboiului din Ucraina. Romania vrea sa revitalizeze Brigada din Europa de Sud-Est Romania vrea sa revitalizeze Brigada din Europa de Sud-Est. Propunerea a fost facuta in numele Romaniei de Secretarul de Stat pentru Politica de Aparare, Planificare si Relatii Internationale, Simona Cojocaru.

Alte stiri de la Adevarul:

Donald Trump Jr. a explicat pentru o televiziune din Romania cum se poate termina razboiul din Ucraina: se va incheia cand nu vom mai trimite fonduri nelimitate
Iohannis il critica pe Ciolacu pentru portofoliul primit de Romania in CE: "Intrebati-l pe prim-ministru, ne-a spus ca va obtine un portofoliu economic"
Romania, din ce in ce mai atractiva pentru brandurile de lux. Cum au contribuit IT-isti bucuresteni
Cat te costa sa cresti un copil. Suma a crescut cu 30% fata de anul trecut
O noua actualizare WhatsApp va revolutiona modul in care se trimit mesajele. Cand vor fi introduse schimbarile
Klaus Iohannis, despre postul obtinut de Romania in CE. "Sa-l intrebati pe prim-ministru cum a promis un portofoliu economic si a obtinut unul social"
Israel si Hezbollah, in prag de razboi. Soldatii israelieni de la granita asteapta ordinul de invazie
Iohannis, despre inundatiile catastrofale din judetul Galati: "Multi n-au avut nicio avertizare de la autoritati. Au aflat de la vecini ca vine apa"
Putin lanseaza inca un avertisment nuclear Occidentului: Orice stat nuclear ajuta Ucraina poate fi lovit de Rusia
Trei barbati arestati pentru planul de santaj care viza familia lui Michael Schumacher. Cum au actionat
Un taximetrist baut a provocat trei accidente, in doar cateva minute. Bilantul: o femeie ranita si 7 masini lovite
Iohannis se opune PNL: "Nu este posibil sa se faca o lege pentru o persoana, nu va exista aceasta lege, eu nu doresc aceasta lege"
Razboiul primarilor pentru Planseul Unirii. Sustinut de prefect, edilul din Sectorul 4 promite inceperea lucrarilor in 10 zile
Nicusor Dan, acuzat ca lucreaza "discriminator". Comitetul pentru Situatii de Urgenta a dispus sa fie respectata legea in cazul Planseului Unirii
Klaus Iohannis, discurs la ONU: "Romania isi va continua sprijinul neconditionat pentru consolidarea rezilientei Republicii Moldova"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.