EMAG

Drama cutremuratoare prin care a trecut centrul lui CSM Bucuresti: "A fost cea mai dura perioada din viata mea. Ma gandeam: «Ce ar fi spus el acum?» «Linisteste-te, e doar un meci!»"

publicat 2024-10-26 09:30:09 (Gazeta-Sporturilor)

Drama cutremuratoare prin care a trecut centrul lui CSM Bucuresti: A fost cea mai dura perioada din viata mea. Ma gandeam: «Ce ar fi spus el acum?» «Linisteste-te, e doar un meci!» Alina Grijseels (28 de ani), conducatorul de joc venit anul acesta la campioana Romaniei, CSM Bucuresti, de la Metz, a trait in sezonul 2021-2022 cele mai opuse experiente: moartea iubitului ei, dupa un cancer devorator, si cucerirea titlului in Germania cu Borussia Dortmund.Meciul contra celor de la Metz a fost cel mai bun traversat de Alina Grijseels in Liga Campionilor in acest nou sezon, la noua sa echipa, CSM Bucuresti. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

"Esti mare, dai cu pumnul" » Silviu Urdea tracteaza elicoptere si camioane, a publicat 4 carti de fictiune si isi spune povestea pentru GSP: "Sportul si scrisul m-au echilibrat"
Real Madrid - Barcelona, primul "El Clasico" din acest sezon » Echipe pe care Ancelotti si Flick le-au pregatit in derby
Incredibil! Jucatorul dat afara de Rapid dupa 6 meciuri, decisiv la transferul de rasunet facut de club: "Cand mi-a spus asta, nu m-am mai gandit prea mult"
Prezent la Cluj cu nationala Turciei, Costica Buceschi trage un semnal de alarma: "Daca mergem in continuare pe acest drum, handbalul va avea mult de suferit"
Ovidiu Burca a dezvaluit de ce au picat negocierile cu FCU Craiova: "Autoritatea antrenorului e cea mai importanta"
Zile decisive pentru banca CFR-ului » Dan Petrescu, aproape de a fi demis de Ioan Varga + Oferta de ultima ora din zona Golfului
Cea mai sexy nevasta de fotbalist din Romania a uimit cu ultima aparitie in public » Cat de mult a slabit: "Ma indrept spre anorexie"
UTA - Gloria Buzau, un duel intre doua vecine de clasament din etapa #14 din Superliga » Echipe probabile + cele mai tari cote
Petrolul vs Poli Iasi, in runda #14. Formatii probabile si cele mai tari cote
Hermannstadt - Dinamo, meciul zilei in Superliga! Echipele pregatite de Kopic si Maldarasanu: absenta de marca la "caini"
Fotbal Feminin, Romania - Polonia » Suporterii sunt pregatiti pentru partida din play-off-ul de calificare la Campionatul European 2025
Fotbal Feminin, Romania - Polonia » Imnul "Desteapta-te, romane" rasuna pe Arcul de Triumf
Fotbal Feminin, Romania - Polonia 1-2 » Ioana Balaceanu, dupa marcarea golului pentru tricolore: "Toata lumea este suparata"
Fotbal Feminin, Romania - Polonia 1-2 » Florentina Olar, dupa ratarea penalty-ului: "Mi-am asumat. A fost o executie slaba!"
Fotbal Feminin, Romania - Polonia 1-2 » Massimo Pedrazzini, resemnat dupa infrangerea in fata polonezelor: "Polonia este o echipa foarte buna. Am avut o atitudine buna!"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.