EMAG

Dezvaluie inaintea meciului direct: "Si noi l-am vrut pe Alibec, am vorbit cu el!"

publicat 2024-08-25 10:15:05 (Gazeta-Sporturilor)

Dezvaluie inaintea meciului direct: Si noi l-am vrut pe Alibec, am vorbit cu el! UTA si Farul Constanta se intalnesc luni, de la ora 22:00, in meciul care incheie etapa 7 din Superliga. Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul "Batranei Doamne" din Arad, a vorbit la conferinta de presa dinaintea partidei despre problemele de lot pe care le are, noile si viitoarele achizitii din lot, dar si despre adversari. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Dupa Popovici si Cirstea, a rabufnit si Neagu » Mesaj pentru autoritati, in fata a peste un milion de oameni: "Rusinos! Eu am cerut ajutor de 7-8 ani"
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luata imediat dupa meciurile din Liga Natiunilor
Becali, replica acida pentru Victor Piturca: "As vrea sa il intreb si eu ceva. Ce am cumparat eu de la el cu 500.000 de euro? Actiuni din ce?"
Cel mai vocal critic al Cristinei Neagu nu se dezminte nici dupa vestea retragerii: "Nu e cea mai buna din toate timpurile. Oricine poate fi inlocuit"
Cristina Neagu a marturisit care este cel mai mare regret din carierea ei: "Asta a fost visul meu. Nu a fost sa fie"
Prima opinie negativa dupa retragerea Cristinei Neagu: "Nimeni nu este de neinlocuit, au fost si altii care s-au retras"
In iarna a fost dorit de Dinamo, acum va fi adversar: "Eu sper sa fie stadionul plin"
Cupara Vladimir, portarul lui Dinamo, dupa victoria cu Fredericia: "Ma simt foarte fericit. Am jucat impotriva unei echipe foarte bune."
Robert Militaru, dupa victoria din Liga Campionilor: "Nivelul jocului a fost foarte ridicat"
David Davis, antrenorul lui Dinamo, concluzii la finalul meciului cu Fredericia, din Liga Campionilor
Fostul selectioner a starnit hohote de ras in studio: "Nu se da penalty-ul ala nici la Liga a 5-a, dar sa stiti ca il certam pe Ianis daca nu cadea"
Adrian Vasile se inclina in fata Cristinei Neagu, dupa ce handbalista si-a anuntat retragerea: "Veniti la sala, o asemenea jucatoare nu veti mai vedea curand!"
Campioana olimpica Loredana Dinu, marturie sfasietoare in studioul "La feminin": "Tata strangea ziar dupa ziar, a murit intr-un accident tragic..."
Fostul selectioner, dupa anuntul-fulger al Cristinei Neagu: "Nu i-a fost usor sa treaca peste asta. E mai bine sa renunti"
Se retrage "Messi a handbalului" » Cristina Neagu lasa o mostenire sacra in sportul romanesc! 6 borne formidabile ale jucatoarei fara egal



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.