EMAG

Dezastru pentru echipa cu 10 titluri in ultimii 11 ani! A luat 9 goluri in doua meciuri si nu a marcat niciunul

publicat 2024-10-07 10:15:07 (Gazeta-Sporturilor)

Dezastru pentru echipa cu 10 titluri in ultimii 11 ani! A luat 9 goluri in doua meciuri si nu a marcat niciunul Salzburg, vicecampioana Austriei, traverseaza o perioada de cosmar. A primit 9 goluri in ultimele 2 meciuri si este de nerecunoscut. Declinul a inceput inca din sezonul trecut, atunci cand a ratat titlul dupa 10 ani in fata lui Sturm Graz. Chiar daca a reusit calificarea in grupa din Liga Campionilor, parcursul austriecilor a fost dezamagitor. A pierdut in prima etapa pe terenul celor de la Sparta Praga, scor 0-3. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

"Asta trebuie sa fie obiectivul, clar!" » Ioan Ovidiu Sabau a fost ales "Antrenorul lunii septembrie"! Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Nu poti ca jucator profesionist sa intri intr-un meci si sa nu poti sa alergi"
IPS Teodosie le mai da o varianta celor care merg la sala: "Noi avem un exercitiu si mai binefacator, care pune toti muschii in miscare"
Premier GSP "albastru", la finalul etapei 7 » Chelsea sub Enzo Maresca, un Liverpool senzational + United, cel mai prost start de sezon!
Basarab Panduru rade de Marius Sumudica: "Ghiocelul de toamna"
David De Gea, portarul-paianjen. Nu se mai intamplase de 8 ani in Serie A!
Ovidiu Ioanitoaia, despre criza prin care trece Rapidul lui Sumudica: "S-a prabusit, ar face o mare greseala"
Alex Ionita face SHOW in China! Promovare dupa un gol fabulos » Fostul coleg de la Rapid, comentariu genial: "De la mine ai invatat sa tragi asa"
Darius Olaru a fost ales "Jucatorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Pe mine ma motiveaza presiunea lui Becali"
Ioan Ovidiu Sabau a fost ales "Antrenorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Nu pot sa spun ca stau si ma mandresc si admir ceea ce am reusit!"
CEI MAI BUNI SEPTEMBRIE 2024 » Darius Olaru (FCSB) & Ioan Ovidiu Sabau (U Cluj)
Fotbalistul provocat de Magnus Carlsen: "Mi-ar placea sa joc impotriva lui"
WTA a actualizat clasamentul » Pe ce loc se afla Simona Halep: urcare de 252 de locuri
"Am stat si m-am rugat 40 de minute!" » Darius Olaru, "Jucatorul lunii septembrie". Interviu EXCLUSIV pentru GSP: "Ma motiveaza presiunea domnului Becali! Fata-n fata este o persoana diferita"
I-a facut zob strategia lui Dica, fara sa stie ca antrenorul e langa el si il aude: "Am bagat si o injuratura". Cum a reactionat "Nick"
Ianis Hagi, descris intr-un singur cuvant de scotieni dupa ce a fost inger si demon pentru Rangers



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.