EMAG

Declaratiile vatmanului implicat in accidentul mortal din Bucuresti. "Nu am avut nicio sansa sa il evit. Nu am mai dormit de atunci"

publicat 2024-09-23 08:30:15 (Libertatea)

Declaratiile vatmanului implicat in accidentul mortal din Bucuresti. Nu am avut nicio sansa sa il evit. Nu am mai dormit de atunci Varmanul Catalin Purendea, in varsta de 30 de ani, este cel care conducea tramvaiul implicat pe 19 septembrie intr-un accident pe Soseaua Progresului din Bucuresti, in care un sofer a murit, masina lui fiind rupta in doua. Intr-un interviu pentru Observator, barbatul a explicat ca nu a avut nicio sansa sa evite impactul cu autoturismul […]

Alte stiri de la Libertatea:

Secretul muraturilor delicioase ale Sofiei Vicoveanca! Interpreta de muzica populara nu uita niciodata de acest ingredient: "Nu trebuie sa lipseasca"
Presedintele iranian Ebrahim Raisi, mort intr-un accident de elicopter, avea un pager similar cu cel al militantilor Hezbollah: "Ar fi putut exploda in zbor"
Cum sa prepari un mic dejun sanatos folosind ingrediente bio
Afla de ce epilarea definitiva este mai eficienta in sezonul rece!
Tuneluri prin Carpati: Etapa importanta pentru AKTOR in cel mai mare proiect feroviar din Romania
Familia celui mai bogat om din Germania, Klaus-Michael Kühne, a colaborat cu nazistii
Alerta de securitate in Duma rusa de Stat, dupa ce un deputat casatorit a fost filmat, in birou, in companiei Dianei, o escorta de lux: "Sa-si scrie demisia"
Oana Paraschiv s-a accidentat la Asia Express 2024. Partenera lui Mihai Gainusa a avut nevoie de ingrijiri medicale. "Era Iadul pe plaja"
Statele Unite si eventuala "finlandizare" a Ucrainei. De ce NATO nu are cum "sa negocieze" cu Putin
Un sobolan care s-ar putea sa nici nu existe e cautat cu lumini negre si unt de arahide de locuitorii unei insule din Alaska
Caprele au dat navala intr-un complex de lux din Pipera: "Da' ce vreti, domne, sa le amendam?" | VIDEO
O fata de 17 ani, fara permis, a distrus sase masini in Bucuresti, in timp ce fugea cu masina de politisti
SWEET.TV - probabil cel mai usor mod de a urmari cele mai bune canale de televiziune si filme!
Alfred Bulai, interceptat cand vorbea cu asistenta de la SNSPA despre victimele sale. Rade si se crede "cel mai iubit dintre pamanteni"
Talibanii au dat legi stricte si pentru barbatii din Afganistan, nu doar pentru femei. Barba trebuie sa aiba zece centimetri si n-au voie sa poarte blugi



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.