Daniel Ben Yehuda, seful hotelului de cinci stele Sheraton din Capitala: "Segmentul de food & beverage genereaza 40% din afaceri in lunile de toamna cand avem evenimentele de business". 80% dintre clientii care se cazeaza la hotel sunt straini
publicat 2024-10-15 16:30:35 (Ziarul-Financiar)

Alte stiri de la Ziarul Financiar:















mirela bucovicean
amuleta
misu negritoiu
justitiei
eruptii vulcanice
bufnite
giurgiu
batranica
chuck
monitorul de cluj
clasament
eroii revolutiei
motorola
estetica
mireasa pentru fiul
salaj
ialomita
doctori
unitati de invatamant
curiosity
umf targu mures
china comunista
o saptamana la mare
burgos
tichete de masa
robert kemp
seara
bihor
risca sa fie data afara
energie regenerabila
poza
artero
masina rupta in doua
cisco
dzyne technologies
un refren
horoscop februarie
guran
mircea hava
masina de spalat vase
hunedoara
bombe nucleare
inscrierea la facultate
parohie
iasi
jesse
maluma
dolj
fotbalul romanesc
business analytics
© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.