EMAG

Cum se inteleg Adelina si Cristi Chivu dupa 17 ani de casnicie. Vedeta a facut dezvaluiri emotionante despre sotul ei: "Sunt obsedata dupa el"

publicat 2024-09-27 15:00:05 (Click)

Cum se inteleg Adelina si Cristi Chivu dupa 17 ani de casnicie. Vedeta a facut dezvaluiri emotionante despre sotul ei: Sunt obsedata dupa el Adelina si Cristi Chivu sunt impreuna de 17 ani si pare ca sunt de nedespartit. Prezentatoarea de la "X Factor" a facut cateva dezvaluiri emotionante despre alesul inimii ei, pe care il iubeste la nebunie, ba chiar este "obsedata" de el, spune ea.

Alte stiri de la Click:

Femeia care i-a sucit mintile lui Liviu Varciu. Ea este artista de care s-a indragostit pentru prima oara: "Am iubit-o foarte mult"
Gol cu dedicatie speciala de la Birligea: "Am vrut sa o fac fericita pe mama"
A murit Maggie Smith! Cati ani avea actrita cunoscuta pentru seria Harry Potter si Downton Abbey
Trupa Bere Gratis, super colaborare cu Misha pentru "Doua Suflete": "E prima colaborare pentru mine cu o trupa de baieti"
Au incercat sa-si vanda bebelusul pentru 1.000 dolari si 6 sticle de bere. Cum a aflat politia
Zodia care e posibil sa divorteze sau sa se desparta de partener, la inceputul lunii octombrie. Tensiunile si certurile ating cote maxime
Turista britanica, reactie categorica dupa ce i s-a spus sa nu viziteze Romania: "Cred ca am gasit..."
Secretul din tinerete al Mirelei Vaida. Cine a fost barbatul celebru de care s-a indragostit si a facut-o cunoscuta
Fructul din China care se cultiva in Romania. Zeci de arbusti se planteaza la noi: "Au un gust mai bun"
Klaus Iohannis anunta ca nu candideaza la alegerile parlamentare. "Nu demisionez si nu candidez!"
Ispita Maria Tebies de la Insula Iubirii spune adevarul despre operatiile estetice: Le-a platit ea, sau i le-au facut barbatii cadou?
"Gogoasa" din "Trasnitii" (Prima TV) s-a reprofilat dupa operatia de cancer: "Muncesc ca taximetrist si cate 10 ore pe zi, ca sa-mi platesc ratele"
Ce fel de persoane o enerveaza pe Carmen Tanase. Care este cuvantul care o infurie la culme: "Are senzatia ca este buricul pamantului"
Cum s-au prezentat Alina Sorescu si Alexandru Ciucu la ultima infatisare de divort. Cantareata spera ca astazi sa se termine totul: "Nu e o zi tocmai placuta"
Cea mai buna reteta de ardei iute la borcan. Ingredientul secret care ii tine crocanti toata iarna



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.